| eu_8642 a întrebat:

Heii` TPU! prietena mea cea mai buna are o problema, cu prtnuu ei sad de curand au vb p mess si el a zis ca o iubeste, dar am intrebat-o daca mai este virgina si daca ar vrea sa faca dragoste dar nu acum cand este ea sigura! si. daca are sanse la ea? deci ce rezulta din asta? va rog ajutati-ma plsz tin mult la ea suntem pr de miki FUNDA!

Răspuns Câştigător
| carnat a răspuns:

Deea, nu gandi asa, un baiat care intreaba o fata daca vrea sa faca dragoste cu el cand o sa fie pregatita e unul indragostit si fara experienta, crede-ma, am trecut prin asta.nu vrea sa profite de ea din moment ce a intrebat-o"cand este ea sigura"! sa lasa lucrurile sa mearga inainte, si daca se iubesc si vor, o sa faca si dragoste, intrebarea asta a venit din lipsa de experienta, nu din dorinta de a profita, crede-ma, ca am trecut prin astabig grin

6 răspunsuri:
| dEEa_8468 a răspuns:

Cam vrea sa profite de ea, de cand sunt impreuna? si cati ani au amn2?

| eu_8642 explică:

Sunt de 1 luna impreuna, si au 14 anii` aman2

| gina09 a răspuns:

Nu stiu ...eu zick sa nu se lase la el baieti din ziua de azi vor doar ...nu stiu cei aia dragoste si esti si prea mica pentru asa ceva,. daca te iubeste cu adevarat va fi cu tine si daca il refuzi la intrebare lui si te va lasa inseamna ca doar vroia sa te foloseasca succes bye bye:*funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda asa eram si eu la 14 ani, ma gandeamnumai sa gasesc o fata sa "facem dragoste" acum la 20 de ani ma gandesc ca mai bine ramaneam virgin big grin

| carnat a răspuns:

Doamnee, ce roboti sunt unii, omul cere un sfat si vine unu, tranteste o chestie fara sens aici, si mai si cere funda... oameni buni, ziceau bine francezii "S'il vous plait, monsieur", cam asa sunteti pe aici cu funditele astea sad trist

| stefastef a răspuns:

Sunt prea tineri, deci NU si sunt de prea putin timp impreuna deci NU! si nu are cum sa o iubeasca dupa o luna! parerea mea...