Daca o sa sari de fund la prima greseala n-o sa ajungi nicaieri. Acum fapta este facuta. Cauta-ti altul. ai grija! Oamenii trebuie luati cu bune si cu rele.
Un singur sfat am sa iti dau si anume sa incepi sa pui mintea la treaba si sa devii puternica.eu si fratele meu am fost crescuti sa ne descuram singuri si sa gandim mult si nu am cerut nimanui niciodata sa ne inteleaga, nici macar parintilor.
fii tu insati si invata sa fii indiferenta daca vrei sa te bucuri de viata
Putin cam intortocheat ce ne povestesti aici, mai ales ca in ultimele intrebari era alta poveste, dar fie, incerc sa iti raspund. Nu trebuie sa mai stai cu niciun baiat o vreme, incearca sa iti revi, sa iti acorzi mai mult timp pentru tine. Din ce imi povestesti tu, ala isi cam bate joc de tine Pai el poate sa fie cu altele dar cand tu esti cu unul, " voia sa se imapce cu tine, dar daca ai altul". Asta e bataie de joc, nu altceva. Cat despre baiatul care zici ca esti cu el, iar nu se merita, clar nu il iubesti si nu are rost. Sfatul meu? I-a o pauza, ai mai multa gri9ja de tine, si dupa o sa vezi ca o sa ai si ocazia sa iubesti si sa te iubeasca cineva
Mi-e silă de tine și de povestea ta.
N-o să te jignesc, stai liniștită, doar îmi spun părerea.
Faptul că ai făcut pe victima și ți-ai scris jumătate din viață aici nu ajută cu nimic.
"Ne-am despartit acum 3 saptamani "
1."Ai stat cu bubu, nu mai minti! Imi pare rau ca te-am vazut cu el. Tu nu esti de el."
2."In seara ai am stat cu un baiat cu care m-am pus in acea zi. "
3."Actualul e un baiat de nota 20"
Deștept tipul ăsta, nu-i de mirare că îți place, dar nu prea e de tine: " cum pot sa iubesc alti 5 pe langa el?"
Asta mă întreb și eu.
Tu în 3 săptămâni de când v-ați despărțit, din ce ai scris tu acolo, ai fost cu 3 băieți. Iar tu faci pe victima. E de tot râsul.
"Sunt intr-o relatie de 2 luni de zile. Tin mult la baiatul asta pentru ca am trecut prin multe, dar in acelasi timp imi place foarte mult de un alt baiat."
Tu nu știi ce vrei, tu habar nu ai ce înseamnă o relație. Pentru tine e o joacă. Măcar încetează să te plângi, nu o faci justificat.
Lasa-i pe amandoi si incepi de la zero cu cineva care nu te cunoaste. Si ai mai multa grija de viata ta, invata-ti lectia!
Tu nici nu scapi bine de 1 și sari la altul.Nu poți alege între ei.
Ori rămâi cu ăsta, ori faci o pauză lungă.
Las-o balta si lasa-l balta. Foaaarte multe fete au facut greseala pe care ai facut-o si tu: s-au indragostit pana peste cap si au fost dispuse sa faca orice pentru baiatul respectiv, chiar daca el dupa ce obtinea ce voia, le batjocorea, ele continuau sa sufere si sa inghita.
Eu zic sa-i lasi pe amandoi balta, sa uiti, sa vezi ca viata e mult mai frumoasa fara drame d-astea', oamenii puternici rezista. Fii un om puternic, sunt sigur ca vei gasi un baiat care chiar te va iubi, nu cum spui ca te-a iubit "inactualul", nu e greu sa pacalesti o fata cu niste vorbe dulci si alte chestii materiale. Iubirea nu asa se dovedeste, poate nici nu se dovedeste toata vreodata, cine stie?
Multa bafta! Si crede-ma, este foarte gresit sa zici "sunt dispusa sa fac orice pentru el", stiu, stiu ca esti, dar oamenii puternici se mai ghideaza si dupa ratiune, nu doar inima. Nu te merita si iti spun toate astea din punct de vedere al unui baiat care a facut ce a facut si fostul tau prieten si a vazut ca este gresit. Si eu ma simteam super sa agat o fata, sa o fac sa moara dupa mine, sa obtin ce vreau, mai apoi sa imi bat joc de ea in ultimul hal, imi gadila orgoliul. Presupun ca ti-am inteles povestea complet. Vorbind de actualul, daca nu-l iubesti, n-are sens sa mai stai cu el doar pentru ca are grija de tine. Trebuie sa te mai gandesti si la tine, mai "pune ceva orgoliu", nu trebuie sa-i fie doar lui bine. Asta e, daca te iubeste sufera la despartire, dar de ce sa stai cu el doar asa, chiar daca nu simti scanteia?
Sunt un om mai rece si imi place sa dau cartile pe fata, daca te-am intristat asta e, n-a fost cu intentie, dar sper ca te-am motivat sa te debarasezi de cei doi si sa incepi sa te concentrezi pe altceva, nu trebuie sa cauti tu baiatul "perfect", o sa apara el. Deci repet, multa bafta!
Btw, mai usor cu baietii, prea le cazi in brate imediat, lasa-i sa alerge dupa tine.
Ia-o de la început cu toți, in special cu tine. Regaseste-te pe tine, pentru ca tu ești pe primul loc! Apoi urmează ceilalti
...Adevarat ai cam multe relatii, si daca il iubeai de cee il vorbeai restit il ocoleai, i aruncai mana? tu nu stii ce e aia iubire adevarata si nu vei sti daca nu inveti sa te comporti si sa renunti, iubesti cam multi tu. iubeste unu cu adevarat..mai bine ai face pauza daca il iubeai cu adevarat discuta-i cu el, aveai rabdare il asteptai nu sareai la altul.ia-o de la zero..si fi tu insati fi sincera cu tine.
Asa de ciudate sunt fetele astea. voi preferati baieti "bad ass" mai rai..mai cu tupeu in loc de cineva cuminte..si serios... eu te-as sfatui sa stai cu actualul... ca daca te impacu cu fostul.el o sa te dezamageasca si o sa iti para foarte RAU...
Curiozitațibărbați întreabă: