Bună.
Sincer, părerea mea? LASĂ-L că doar îşi bate joc de tine, nu se va schimba, pentru că nu are cum. Te-a văzut credulă şi te-a manipulat repede. Încearcă să-ţi găseşti alt băiat, care te iubeşte şi face orice ca tu să fii fericită. Sincer, în 2 luni de zile, să vă vedeţi doar de 2 ori, îţi dai şi tu seama că te-a înşelat în cel mai josnic mod, nu? :-s. Nu ştiu ce să zic, ţi-am zis. părerea mea este că ar trebui să-l laşi, îţi vei găsii un iubit care te va iubii şi te va face fericită. Încearcă să-l uiţi, să nu te mai gândeşti, pentru că NU merită lacrimile tale.
Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, dă-mi add : dnd5min_xd.
Tipul isi bate joc de tine si nu merita atentia ta, nici nu ar trebui sa te gandesti la el
"am iubit-o...", pai crezi ca daca te iubea isi schimba sentimentele de pe o zi pe alta?
Deci sigur isi bate joc de tine...nu vezi.Te trateaza in ultimul hal insa si tu ai demnitate, sa stii. Sunt convinsa ca
Pff... ar trebui sa mai astepti :-s din semnele astea reiese ca nu e atras de tine. Nu mai umbla dupa el, iar el cand va vedea asta o sa se intrebe...
Doamne. de ce vrei sa te impaci cu el? ca te-ai vazut de 2 ori in 2 luni cu el? si mai spui ca te trateaza ca si cand esti o cunostinta asa. Lasal asa sa planga ( oricum face la misto sa te simti cu vinovada)
Incearca sa il convingi sa iesiti doar voi 2 undeva afara, si vorbeste cu el la modul cel mai serios, zii ce ai de zis si dupa aia vezi ce iti raspunde, doar nu e salbatic poate sa tina o discutie calma nu?