Nu exista un buton pentru uitare. Incearca si intelege ca o relatie pe net este ca o poveste. In realitate, poti place sau nu baiatului. In cazul tau se pare ca nu ii placi, asa ca multumeste-te cu actualul iubit real. Bafta.
Da el e de la scoala cu mine...
Buna,cred ca in primul rand ar trebui sa incetezi relatia cu actualul prieten si apoi sa incerci sa stai de vorba cu el, tu cum crezi ca se simte baiatul asta? poate ca stie ca ai prieten si sufera si el, dar nu-i convine sa se bage peste o relatie, cel mai bine e sa fii sincera cu actualul, daca nu ai sentimente pentru el atunci de ce mai stai cu el? eu unul nu as sta niciodata cu o fata pe care nu o plac, poate ca daca vede ca faci si tu pasul asta o sa faca si el un pas, poate e si timid in viata reala asa ca poate trebuie sa faci primul pas, stiu ca e greu si aiurea si ca baietii trebuie sa faca primul pas dar rusinea nu tine de foame, du-te la el si vorbeste cu el, glumeste, fii tu insuti, dar inainte de toate inceteaza naibii cu relatia aia falsa. sper ca totul sa se rezolve! multa bafta!
Trebuie sa te intalnesti cumva fata in fata cu el si sa discutati...stiu ca este greu