| Isabellaღ a întrebat:

Heii TPU!happysper sa ma puteti ajuta cu un sfat.Imi place de un baiat din scoala e cu cateva luni mai mic decat mine.La inceput el se tot impingea in mine si ma atingea "intamplator" si se uita la mine in fiecare pauza.O colega mi-a facut rost de id`ul lui.A inceput el conversatia prima data pe mess si am vorbit putin. Dupa asta am inceput eu de 3 ori conversatia pe facebook si am inceput sa ne salutam si la scoala.Ne zambim ne salutam si toata ziua e acolo unde sunt si eu.La scoala pare sa fie tot dupa mine dar pe facebook nu mai da nici un semn de viata.Nu stiu ce sa cred..acuma se muta din scoala(el a zis acum o luna ca nu e sigur, dar mi-a zis cineva care e cu el in clasa ca se muta) si mie imi pare foarte rau sad si as vrea sa-i mai zic ceva pe facebook dar ultima data i-am zis sa mai zica si el ceva daca mai vrea sa vorbim si nu a mai zis nimic desi cand vorbeam cu el nu era deloc sec si chiar el gasesea subiecte de discutie.Sincer nu-l inteleg, daca nu`i place de mine..de ce se tine asa dupa mine la scoala si zambeste si se uita asa intens tot timpul? Multi zic ca e copil si ca nu stie sa vorbeasca cu o fata, dar nu stiu ce sa mai cred. Daca mai incep eu odata e ok? Nu par disperata?
Astept parerihappy si multumesc ca v-ati facut timp pentru mine :*

Răspuns Câştigător
| MasterOfDisaster a răspuns:

Cred ca baiatul e doar timid, si nu are curaj sa inceapa el discutiile.
Unde se va muta? Departe de tine? Adica va veti mai putea intalni?
Daca se muta doar din scoala unde esti si tu e ok, intra tu cu el in vorba pe facebook si invita-l undeva, sa puteti vorbi mai mult.

| Isabellaღ explică (pentru MasterOfDisaster):

Da..se muta la alta scoala.dar tot in orasul nostru

| MasterOfDisaster a răspuns (pentru Isabellaღ):

Atunci e bine, pentru ca va veti putea intalni in continuare.

| Isabellaღ explică (pentru MasterOfDisaster):

Sper ca o sa fie asa cum spui tu! multumesc de raspuns!hee hee

| MasterOfDisaster a răspuns (pentru Isabellaღ):

Cu placere.
Si sper si eu sa am dreptatehappy.

7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu pari disperata, poate baiatul nu e asa de indraznet cu fetele dar din ce am inteles, te place

| CosminC86 a răspuns:

Buna! Lucru' acesta ar trebui sa-l discuti cu el, parerea mea de pilda nu prea conteaza. Eu zic sa-l intrebi verde in fata daca simte ceva pentru tine, iar daca e destul de inteligent, iti va raspunde tot inteligent.winking

| Oaste a răspuns:

Eu iti recomand sa il iei la scoala de mana si sa mergeti amandoi in baie. Acolo ii dai pantalonii jos, te asezi in genunchi si incepi sa il iubesti. Cu siguranta el va incepe data viitoare conversatia pe facebook.