| Laviy a întrebat:

Heii TPU. Stiti povestea ca m-am despariti de prietenul meu si asa mai departe. Inca nu am vorbit, ieri a postat pe peretele meu pe Facebook melodia Kheops-Ce a fost, a fost. Am intrat pe ID-ul lui si am citit in arhiva ca e cu o fata Diana, din cate am intles e cu ea pentru ca s-a dezbracat ea la web. El pe facebook are poza de profil cu noi, si are album "Cu puiutzu meu la Sibiu" de cand am fost la el. Lui Diana cand l-a intrebat de ce are inca poza cu noi i-a spus ca el nu foloseste Facebook-ul si de aceea nu schimba poza. E neadevarat, e toata ziua pe Facebook. La avatar are poza cu noi si cica nu are alte poze cu el pentru ca o fost stricat calculatorul. Dar eu nu ma vad chiar toata deci ma putea sterge.

Voi ce ziceti, ma mai iubeste? Cat timp a fost impreuna era foarte dulce, si se purta super cu mine, eu chiar il iubesc dar l-am suparat rausad As vrea sa pot face ceva sa ma ierte.

Răspuns Câştigător
| chiritescu a răspuns:

B da merge sa-i citesti arhiva.ptr ca si la mine merge.In fine sa revenim la problema ta.eu sincer cred ca baiatu te mai iubeste.pai ce nu putea sa ia o poza dp net sau dp fb ca sa o puna la av? hai sa fim seriosi nu intra pe fb dar ca sa stearga niste poze putea dar nu vrea pentru ca ii e greu sa se obisnuiasca cu ideea ca v-ati desparit

6 răspunsuri:
| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

De cand poti sa-i citesti arhiva numai intrand pe id lui? Arhiva cand se salveaza nu se salveza si la tine in pc ci doar la el, si ma indoiesc ca i-ai fi putut citi arhiva. Cel putin la yahoo nu poti. Poate la mess live sau alt messenger. De acord cu mine?

| Laviy explică:

@PaladeOvidiu. Pe yahoo messenger 11 poti dragul meuwinking Se salveaza...Si ce ai spus tu nu are legatura cu intrebarea, era neaparat nevoie sa raspunzi?raised eyebrows

| Laviy explică:

Ba ma enervatii, lasati arhiva in pace, alta e problema, va raportezstraight face Ma jurstraight face

| Barbiiiiee a răspuns:

Daca ai messenger 11 poti s.o citesti unde vreiwinking!

Răspuns utilizator avertizat
| php a răspuns:

Pai eu zic sa vorbiti, sa ii spui ca mai tii la el si ca iti pare foarte foarte rau ca l`ai suparat si promiti ca nu mai factchatterbox chestii de astea:* Bafta! :*:*