| HarMonyy a întrebat:

Heii TPU! Stiu ca unii sunteti distrati si o sa va bateti joc, dar puteti rade cat vreti;]
Decii..imi placee un baiat foarte multbig grin e cu 3 ani mai mare ca mine. Imi cunoaste familia, insa nu prea vreau sa ma bag in seama. Dati-mi un sfat cum as putea face sa se indragosteasca de minee.big grin de placut, stiu ca ma place:} Multumesc anticipat:] Dauu fundita:d

Răspuns Câştigător
| wildthing a răspuns:

Niciodata nu am reusit sa inteleg acest gen de comportament al fetelor.Va place de un tip si sperati sa se indragosteasca de voi, ignorandu-l. Pai aici e problema, pentru ca daca-l ignori, el chiar daca te place, de cele mai multe ori nu are curajul sa faca vreun pas, pentru ca se gandeste ca nu are sanse. De unde sa stie el ca tu il placi, daca il tratezi cu indiferenta. Eu nu spun sa fii expansiva si sa-i faci avansuri (pentru ca multi ar putea spune ca esti curva), dar nu te comporta ca si cum nu exista. Fii politicoasa, vorbeste-i ca unui amic si daca te place, va face el primul pas.

8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Daca il placi baga-te in seama cu el si deveniti buni prieteni apoi mai tarziu se poate infiripa ceva frumos intre voi, daca nu te bagi in seama cu el, cum vrei sa se indragosteasca de tine...

| Aeerdnaaa a răspuns:

rolling on the floor))))))) daca nu vrei sa il bagi in seama cum vrei sa se indragosteasca..si faza cu 'indragostitul' se vede dupa cateva luni de cuplu..asa dragoste la prima vedere mai urat laughing.

| HarMonyy explică (pentru Aeerdnaaa):

Ne stim de cand eram bebelusi.waiting nu e dragoste la prima vedere, ci de 5 luniwinking

| Sfatosul2012 a răspuns:

Pai in primul rand fii tu. iesiti undeva doar voi doi, ca sa aveti posibilitatea sa va cunoasteti. Daca simti ca e atras de tine, te place, deja jumatatea cea mai grea e rezolvata. Ca sa se indragosteasca e un pic mai greu da in primul rand trebuie sa stati la inceput cat mai mult impreuna sa ai ocazia sa i arati ca esti fermecatoare si ca trebuie sa fie cu tine.winking

| December a răspuns:

Cum naiba vrei sa te placa daca tu nu vrei sa te bagi in seama? laughing

| HarMonyy explică (pentru December):

Nu vreau sa ma fac de ras cu chestii gen: ce faci frumosule?waitingwaiting

| bchirita95 a răspuns:

Mergi intr-un club cu el/la un suc/la o cafea