| Darkysss a întrebat:

Heii TPU! Sunt baiat si am cam inceput sa ma masturbez cam in fiecare zi si o fac 1-2 ori pe zi.

Intrebarea mea este daca e o problema si daca da care?

Răspuns Câştigător
| lexzor a răspuns:

Nu esti singurul! Si eu am 13 ani si ma masturbez zilnic si am luat o pauza de o saptamana. Ar fi bine sa iei si tu. Problema? Problema este destul de dura, cancer la penis care se poate extinde chiar si pana la piept. Ai grija prietene.

| BadBoy55 a răspuns (pentru lexzor):

Pe bune nu prea stiam de faza asta! Si ma ingrijoreaza ca si eu am probleme la fel ca baiatul asta.

| lexzor a răspuns (pentru BadBoy55):

Si eu tocmai ce am aflat. Dar sa nu va ingrijorati ca daca va masturbati o sa ramaneti fara sperma si copii nema, nada. Un testicul produce 100.000 de spermatozoizi la un singur minut. Deci nu asa se pune problema, mie imi este firca de cancer laughing)

| Darkysss explică (pentru lexzor):

Stiu cu testiculul.Si mie imi este frica tot de cancer.Ai funda deoarece m-ai lamurit cel mai bine si m-ai incurajat cu canceru'.

17 răspunsuri:
| lexzor a răspuns:

Ms de funda happy

| lexzor a răspuns:

Apropo, nu-ti fa griji ca nu o sa mai ai copi, un testicul produce peste 1290000 de spermatozoizi la minutwinking. Trebuie doar 100000 ca sa lasi o fata insarcinata rolling on the floor

| lexzor a răspuns (pentru lexzor):

Pardon 1290000 la zi ora happy

Răspuns utilizator avertizat
| UnCorpSanatos a răspuns:

La 12 ani mai bine te-ai juca cu mingea in spatele blocului sau pe calculator nu e prea bine ce faci, este o problema pentru ca exagerezi mult de tot si pentru ca iti scade interesul fata de fete, daca corpul ti se maturizeaza uita-te dupa fete si flirteaza cu ele fa-ti o prietena nu te masturba de 15 ori pe saptamana.

| Darkysss explică (pentru UnCorpSanatos):

Am 14 ani dar nu o fac chiar zilnic.Ma ingrijorez ca n-o sa mai am copii.

| Darkysss explică (pentru Darkysss):

Daca e asa trebuie sa fac eforturi sa ma opresc.O fac din instinct.

| AtashiNoBakaDesu a răspuns:

Nu-i nicio problema happy
E ceva normal.

| DolceKiss a răspuns:

Câți ani ai?
Daca ai peste 16 nu -i nimic.

| susanumarian a răspuns:

Doamne ce ati ajuns sa mai intrebati si voilaughing))))

| DrLaw a răspuns:

Nu e nicio problema dar trebuie sa te opresti in a o mai face de 2 ori pe zi sau si 1 data pe zi... ai totusi doar 12 ani
Dupa ce o sa ai primul contact sexual iti spun ca nu o sa-ti mai vina sa te masturbezi chiar chiar asalaughing
In fine nu e cazul sa ai contact sexual de pe acum indicat e la varsta de 16 ni dar aici intram in alt subiect de care tu nu ai nevoie chiar acum dupa parerea mea si ia-o mai incet cu masturbarea k?laughing
Sper ca te-am ajutatbig grin

| Evilo a răspuns:

Doamne, cred ca o sa te visez in cosmaruri, da cum dracu' apari peste tot?big grin Taica-tau e apas si maica-ta e ninja sau care-i faza?big grin