| roxyy12345 a întrebat:

Heii TPU, va rog sa ma ajutati sunt putin cam stresata.
Luna aceasta pe data de 17 mi am inceput viata sexuala, pe 17 a fost ziua ovulatiei): contactul a fost unul evident protejat cu prezervativ, prietenul meu neejaculand in el si de abia dupa cam 5 minute masturbandu-se, dupa 2 zile am facut o exact la fel eu fiind in perioada fertila.
Credeti ca exista risc de sarcina? Si as putea face un test de sarcina surecheck pentru a ma mai linisti astazi sau maine(maine ar trebui sa imi vina mentruatia, dar in caz ca nu vine).
va multumesc din suflet ca m-ati ascultat!

4 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Riscul de sarcina la prezervativul folosit corect e 1%.Ai fi mai fericita și liniștită pe viitor dacă ai respecta lanul Creatorului și nu ai mai face sex fără căsătorie. Împotriva mustrarilor de cinstiinta oricum nu exista prezervative.

| RoCkKiD a răspuns:

Orice ti-ar zice oricine, un risc exista mereu, nici o metota contraceptiva nu are eficienta 100%. Acestea fiind zise, in cazul tau riscul de sarcina este extrem de mic din moment ce actul a fost si scurt, si protejat si nici macar nu a ejaculat in tine.

Poti face un test pentru linistea ta dar na, probabil esti ok.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu! Atata vreme cat toate partidele sexuale sunt protejate cu PREZERVATIV, nu exista risc de sarcina.

Un test de saracina se poate face DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala, cu prima urina de dimineata.

Orice test facut inainte de 21 de zile este facut inutil si va arata eronat.

| dariaflorina a răspuns:

Draga mea, daca ai făcut sex protejat, nu exista niciun risc! Doar daca faci neprotejat ai șanse mari să rămâi însărcinată, nu numai în perioada fertila, ci în orice zi a lunii!