Nu v-ați asumat relația în adevăratul sens al cuvântului (n-ați făcut-o publică). Din felul în care înșirui cuvintele reiese că ești o adolescentă sensibilă și amorezată. Povestea voastră 'eternă' sa destrămat la primul obstacol. Dragostea nu se măsoară. Iubirea nu înseamnă că două persoane se intersectează și se 'iubesc' pentru o anumită perioadă de timp. Dragostea adevărată nu moare niciodată. Oamenii nu se schimbă, ei doar arată cine sunt ei cu adevărat. Ori îl placi pe el 'tot' ori deloc. (nu poți să-i selectezi stările, nu este un robot pe care să-l aduci la nivelul dorit de tine). Totul sau nimic. Nu poți să faci nimic să fie ca la început, de obicei lucrurile vin de la sine. Nu te comporta 'corespunzător' nevoilor și cerințelor lui, nu ești un produs/ personaj. Viața este așa cum ți-o faci tu. Dacă vrei poți sta în pat cu un pachet de șervețele si să te uiți la filme dramatice în timp ce mănânci înghețată, sau nu te conformezi situației pe care tu și împrejurimile ați creat-o și încerci să iei din situatie doar ce a fost pozitiv și constructiv. Nu-ți îngreuna viața cu chesti extențiale. Nu traiești suferința suprema de pe pământ. Relaxează-te și nu lua totul personal. Șansa la fericire este mică, dar dacă îi acorzi ce trebuie ea crește. Că vrei că nu, viața trece nu stă după drame copilărești. Fiecare zi în care tu plângi după el o irosești, putând să faci alt ceva.
Te sfatuiesc sa il lasi, este o relatie canceroasa.
Sa-ti dai un restart, sa nu mai vorbesti si sa treci peste. Mergi mai departe, sunt multi barbati in lume.
Stiu ca e greu, chiar te inteleg. Acum nu iti dai seama de prea multe. Eu cred ca relația de prietenie pe care o aveați la inceput era numai buna. Încearcă sa ti umpli timpul cu activități relaxate si distractive, care te vor face sa uiți. Imprieteneste te cu alte fete, iesiti in plimbări, nu are rost sa stai asa. Oricum el nu te merita. Pierzi timp gândindu te la el. Mai plângi o zi, doua.dar gata. Trebuie sa ti revii. Acordați timp! Îngrijeste te. Fii fericita! Toate trec. Si nu uita sa zambesti!
Daca si-a batut joc de tine, treci peste. Daca este in relatie cu alta, treci peste. In celalalt caz, poti sa-i mai dai un mesaj in care il intrebi „Eu inca tin la tine. Mult. Prea mult ca sa pot trece peste. Chiar as vrea sa fim ca la inceput. Tu nu?" si vezi ce spune