| dina33 a întrebat:

Heii TPU voi credeti in dragostea asta care se naste din prieteni si aici ma refer la prieteni adevarate eu sunt prietena cu un baiat de 10 si ne luam in brate si mai ne tinem si de mana dar eu il iubesc pe el ca un frate este cel mai mai importante lucru desigur dupa familie si toti zic ca o se ne indragostim voi ce ziceti o sa se intample asta ofer fundita pentru cel mai bun raspuns ps multi zic ca suntem impreuna cand facem chesti de genu imbratisarilor da la noi este ceva obisnuit

Răspuns Câştigător
| zuzu a răspuns:

Asa sunt eu cu cel mai bun prt al meu`:d.si`. Nu cred sa se ajunga la asa cevahee hee

4 răspunsuri:
| elasexygagica a răspuns:

Eu zic ca sunt sanse sa va indragostitilove struck deja va purtati ca niste porumbeilove strucklove struck

| RicăPăturică a răspuns:

Si eu sunt la fel cu o colega pe care o cunosc de 3 ani, si eu si ea avem prietena respectiv prieten. Este cel mai frumos cand se intimpla asa ceva :X Si ea mi-a marturisit ca ii sunt simpatic si alte chestii, la scoala mergem pe hol de mana, ne luam in brate, ne pupam. Multi cred ca suntem impreuna. Dar este o altfel de atractie

| RicăPăturică a răspuns:

Si da, cum a spus si elasexygagica, sunt mari sansele sa fiti impreuna.

| gicuu1997 a răspuns:

Da da big grinbig grinbig grin porumbei