| Michy24 a întrebat:

Heii TPU Vreau sa va pun o intrebare si saimi dati niste sfaturii bune...incep: eram la o petrecere si acolo era un baiat de care mi-a placut mai demult.Stateam toti acolo pana cand a inceput sa se uite la mine foarte mult am inceput sa ma uit si eu la el si atunci parca mi-am dat seama ca mai imi place de el se uita in continu la mine si eu am o prietena foarte buna care imi era alaturi si tot imi zicea sa m-a dus si sa-i zic ca imi place de el dar eu nu vroiam tot timpu stateam numa langa el si chiar la sfarstitul petrecerii au inceput melodii lente el s-a ridicat si a venit spre mine dar o fata la tras sa dansee cu altcineva m-am uitat la ei putin trista sar apoii s-a terminat si a venit spre mine si m-a intrebat daca vreau sa dansez cu el si am zis ca da era atat de frumos neam uitat unul la altul si imi batea inima de imi pusca can s-a terminat melodia a oftat putin si s-a pus jos apouu i-am spus prietenei mele sa se duca si sa-i spuna ca imi place de el si i-a zis dar el a zis bine ce ziceti ar trebui sa mai incerc sa-i spun sau ce sa fac va rog un sfatbig grin

8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Trebuia sa-i spui tu ca iti place de el, data viitoare asa sa faci

| On3St4r a răspuns:

Du-te și spune-i tu!

| Azµre a răspuns:

Cine te pune să îți trimiți porumbeii voiajori să spună ce trebuie tu să spui. orice băiat va fi sictirit de o femeie care pune pe altele să îi spună ceva.

| Dariusuu a răspuns:

Dacă îi spune-ai tu poate ar fi răspuns mai plăcut, în nici un caz nu așa sec.

Ar fi apreciat sinceritatea ta.

Spune-i tu!

| simonafrumoasa a răspuns:

Ok nici nu mai incape in discutie ca te place! date pe langa el soi lasati-va ochii sa vorbeasca este cel mai bine asa.

| PsychologyCupid a răspuns:

M-a amuzat intamplarea ta. Am fost si eu o data ca niciodata in locul lui.A fost o miscare urata sa o trimiti pe ea. Trebuia sa ramana totul intre voi doi. Nu trebuie sa implici pe nimeni pana nu esti tu sigura de ceea ce vrei sa faci. Dupa ce ai povestit e clar ca simti multe pentru el, poti incepe sa-l saluti cand il vezi, sa-i zambesti simpatic, sa vorbesti pe mess cu el, pe facebook, sa-i dai like-uri la poze si sa-l tii de taina pe mess, sa flirtezi cu el pana ce face prima miscare. Eu am fost atat de tantalau si de timid la situatia aceea asemanatoare ca a trebuit sa spunem amandoi in acelasi timp ca vrem sa fim impreuna ( so lame and cute big grin ). Dai apropouri, fa-l sa se gandeasca doar la tine. O sa se prinda el intr-un final. Ori asta, ori iei tu initiativa si ii spui ca e tantalau si ca vrei sa iesiti in oras. Mai mult de atat nu exista laughing. Iti doresc mult noroc happy

| Munteanu_Liviu_1987 a răspuns:

Du-te hotarata la el si fa-i o clantawinking