Cine te pune să îți trimiți porumbeii voiajori să spună ce trebuie tu să spui. orice băiat va fi sictirit de o femeie care pune pe altele să îi spună ceva.
Dacă îi spune-ai tu poate ar fi răspuns mai plăcut, în nici un caz nu așa sec.
Ar fi apreciat sinceritatea ta.
Spune-i tu!
Ok nici nu mai incape in discutie ca te place! date pe langa el soi lasati-va ochii sa vorbeasca este cel mai bine asa.
M-a amuzat intamplarea ta. Am fost si eu o data ca niciodata in locul lui.A fost o miscare urata sa o trimiti pe ea. Trebuia sa ramana totul intre voi doi. Nu trebuie sa implici pe nimeni pana nu esti tu sigura de ceea ce vrei sa faci. Dupa ce ai povestit e clar ca simti multe pentru el, poti incepe sa-l saluti cand il vezi, sa-i zambesti simpatic, sa vorbesti pe mess cu el, pe facebook, sa-i dai like-uri la poze si sa-l tii de taina pe mess, sa flirtezi cu el pana ce face prima miscare. Eu am fost atat de tantalau si de timid la situatia aceea asemanatoare ca a trebuit sa spunem amandoi in acelasi timp ca vrem sa fim impreuna ( so lame and cute ). Dai apropouri, fa-l sa se gandeasca doar la tine. O sa se prinda el intr-un final. Ori asta, ori iei tu initiativa si ii spui ca e tantalau si ca vrei sa iesiti in oras. Mai mult de atat nu exista . Iti doresc mult noroc