Sigur ca am inteles. Ce conteaza ce zic ceilalti ce cred ceilalti? daca va iubiti aman2 nu trebuie sa puneti botu la tot ce zice lumea,vorbeste cu el si spune-i ca ar fi bine sa nu ascultati vorbele rele ale lumii, ca ar trebui sa fiti tari amandoi ba chiar mai mult in ciuda la toti sa le aratati ca rautatea lor va facut sa va iubiti mai mult si sa tineti unul la altul enorm. Si in ceea ce priveste pe parinti ca nu sunt de acord cu voi,explica-le incearca si vb cu mama ta calm spune-i ca il iubeste si te iubeste,ca esti fericita langa el si ca are grija de tine asta daca se intampla cu adevarat,o sa inteleaga apoi ca esti bine langa el si poate o sa va lase sa fiti impreuna,iar pe prieteni nu-i asculta,poate sunt invidiosi, invidioase dale peste bot, iubiti-va voi doi incontinuare, stii vorba aia iubirea invinge totul, tu trebuie sa fi fericita si el la fel, nu asculta guriile prietenilor rautaciosi.Bafta
Pai nu trebuie sa va pese de ceea ce zic ceilalti. daca voi va 'iubiti' puteti trece peste multe.
Daca il iubesti si daca te iubeste nu renunta la ell pentruk iti va parea rau, lumea oricum vb pentruk e invidioasa sti daca exista iubire treceti peste oricesper ca ti-am fost de ajutor
linarkfts întreabă: