| Laviy a întrebat:

Heii TPUlove struck Am o problema. Sunt cu un baiat de 9 luni, etc etc. De ceva timp am inceput sa iesim si cu cea mai buna prietena a mea. Aserara pretenul meu mi-a spus ca prietena mea l-a sarutat pe gurastraight face Nu stiu ce sa cred, prietenu meu nu o prea suporta pe fata aia, nici nu cred ca mi-ar face prietena mea asa ceva. Dar am vazut cum se da la el cand iesim in oras, ii da pupe pe obraz, se pune cu capu sau cu picioru pe el, il ia in brate (TOATE DE FATA CU MINE). Voi ce credeti?

7 răspunsuri:
| Gabytzuu001 a răspuns:

E clar ca se da la el.

| Laviy explică:

Ea se da la el...nu el la eatongue

| dyandy a răspuns:

Poate se da si el da tu nul vezii

| Bratzz a răspuns:

Totul e posibil! Oricum tot raul e spre mai bine happy. Eu zic sa nu o mai iei la plimbare cu voihee hee

| Paula007 a răspuns:

ar trebui sa ti revizuiesti relatia cu tipa aia.adica sa-i dai jet pe romaneste...asta nu ti-e prietena. si daca zice cumva ca a fost sa vada cum reactioneaza el.sau ca o face pentru tine, sa-i mai dai si o palma. in oricare alta zi as fi zis ca prietenul tau e vinovat, dar mi-e greu sa cred ca daca ar fi vrut sa te insele, ar fi facut asemenea faze in fata ta.primul principiu al "inselatului" ar fi sa fie in secret laughing

| RoxyAngel a răspuns:

Ca prietena ta este o nesimptita.

| georgiana_1403 a răspuns:

Pai este clar ca ea se da la el asa ca ar trebui sa iei atitudine si ar trebui sa incepi prin a nu mai iesi si cu ea. Relatia este a voastra si atat. Dar ai grija pentru ca si mie mi s-a intamplat exact la fel si cand i-am spus prietenei mele sa inceteze cu toate chestiile alea, prietenul meu a spus ca exagerez si ca sunt prea geloasa. Asa ca ia grija si fa asa cum sti tu ca iti e mai bine.