| UrsuletsPuf0s a întrebat:

Heii TPU! love struck Deci, am fost intr-o relatie cu un baiat, cu care am ajuns sa fac si sex pana la urma happy. Urmatoarea zi dupa partida de sex, ne-am despartit. Nu stiu ce sa mai fac acum, pentru ca as vrea sa ma impac cu el, caci mi-a placut cand am facut prostioare love struck, dar problema este ca el m-a lasat pentru o alta fata care nu e atat de obsedata ca si mine, si care nu vrea sex una intr-una. Ce sa fac? Funda pentru cel mai bun raspuns. Si fara jigniri va rog! Multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| EmaTanase a răspuns:

Bun deci in primul rand '' Nu exista drog mai tare decat sexul'' in al doilea rand... daca tie iti place sa faci sex cu el si numai atat propune-i sa faceti sex uneori adica cand vrea el si tu! Doar placere si atat! Sti filmul ala cu cei doi amici care faceau sex fara sentimente fara gelozii numai ca la sfarsit sau indragostit unul de celalalt! Tu incearca nu te va refuza sigur:* Si daca el nu vrea sau etc oh go on inseamna ca el a vrut doar sa faceti sex si apoi sa te lase in pace... eu am un iubit de 3 ani eu am 16 si el 24 am facut sex dupa 9 luni timp in care el ma asteptat dovedindu-mi ca ma iubeste.Adica a vrut si el in momentul in care am vrut si eu nu a tras de mine! Si cam atat! Daca tinea la tine nu te parasea. Dar tu propune-i sa fiti doar parteneri de sex! Sau daca nu cauta-l pe altul sunt atatia la tot coltul! Sper sa te-am ajutat! Funda?

| LineGuide a răspuns (pentru EmaTanase):

Sa-nteleg ca "eu am un iubit de 3 ani eu am 16 si el 24 am facut sex dupa 9 luni" inseamna ca aveai 13 ani?-aproape 14?

| EmaTanase a răspuns (pentru LineGuide):

Da si ce? eu nucred ca e o problema viata sexuala o incepi cand vrei tu si cand crezica esti pregatit atat fizic cat si psihichappy

| LineGuide a răspuns (pentru EmaTanase):

La 13 ani, nu esti pregatit pshihic pentru ceva ce te poate marca, la 13 ani nu intelegi ca viata iti rezerva si neplaceri, si o astfel de aventura poate avea un sfarsit tregic, si la 13 ani, te poate marca vesnic, astfel poti ajunge sa dispretuiesti propria-ti persoana, sau poate chiar sa dispretuiesti pe oricine iti urmeaza exemplul.Nu te condamn pentru ceea ce ai faut, ci te condamn ca ii sfatuiesti si pe altii sa-ti urmeze exemplul.
Mult noroc!

| EmaTanase a răspuns (pentru LineGuide):

In primul rand a cerut un sfat de la cineva si eu i l-am dat happy atat! si nu regret ceea ce am facut si nu voi regreta niciodata! Sunt cu el de 3 ani si inca suntem fericiti big grinDeci cam atat eu nu cred ca trebuie sa lungim subiectul acesta am ajutat si atat si multumesc de interventie si apreciez ceea ce ai zis happy o seara buna

| AAARRR a răspuns (pentru EmaTanase):

Cum se numea filmul?big grin sorry ca ma bag laughing)

| EmaTanase a răspuns (pentru AAARRR):

Sincer nu mai stiu. big grinhee hee am vazut reclama pe hbo happy

| AAARRR a răspuns (pentru EmaTanase):

Off sad bine mersi :*

16 răspunsuri:
| ApaMineralaPlata a răspuns:

Buna, eu cred ca fostul tau prieten a vrut doar sex de la tine, ai cedat prea usor in fata lui, crede-ma baietilor le place fata aia care nu cedeaza usor happy, nu mai fi atat de obsedata, eu zic ca daca te-a lasat pentru o alta fata nu are rost sa te impaci cu el deoarece el si-a batut joc de tine si de sentimentele tale happy, daca chiar te iubea cu adevarat nu facea lucrul acesta dupa "partida de sex"! Eu spun sa-l lasi balta si sa-ti gasesti altu mai bun care nu sta cu tine doar pentru o "partida de sex". Bafta! happy

| UrsuletsPuf0s explică (pentru ApaMineralaPlata):

Multumesc mult pentru raspuns! :*

| neutrino a răspuns:

Intr-o relatie, baiatul propune, fata accepta sau nu, dupa care baiatul se plictiseste si pleca. Fata plange ca nu a avut noroc. Acesta-i jocul si tu il stiai.

| CrazyKiss a răspuns (pentru neutrino):

laughing)..Sau fata propune si baiatul accepta sau nu.In sec in care traim fata poate merge la baiat sa ii ceara ce vrea.Doar sex sau o relatie.Trebuie doar sa stii ca poti gasi un "Nu"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ursulet pufos, i-ai dat pisicuta pufoasa si a zburat puisorul pufos cu ata.asta e.de ce crezi ca spun baietii astia ca santeti proaste, sau panarame? fiindca ei vor fete cu care sa se culce, unele pe care sa le respecte si cu care sa flirteze, si altele pe care sa le iubeascca sincer, si cu care sa se casatoreasca.

| AngelBoy a răspuns (pentru anonim_4396):

Uite cine stie cum sta treaba!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce ar trebui să faci ceva sau să te împaci cu el? Te-ai culcat cu el, te-ai simţit bine şi o să te mai simţi dacă nu mai umbli după el. Poţi face sex şi cu alţi baieţi, nu e el singurul capabil să ofere plăcere.
Iar treaba cu obsesia faţă de sex se poate rezolva şi cu un vibratorwinking laughing.

| Phoenix231 a răspuns:

Te pot ajuta eu cu acele nebunitongue

| MikKinder98 a răspuns:

Da anunt la ziare sa vezi ca iti gasesti...