| LittleRed a întrebat:

Heii TPU! xD. Problema sta in felul urmator. Sunt absolut nebuna dupa un baiat de la mine din clasa. Partea nasoala e ca el nu prea ma baga in seama. Are momentele lui cand sta cu mine si radem, dar unt foarte geloasa cand se intoarce la banca unei prietene de ale mele [care se presupunea ca ei doi sunt certati]. Cu siguranta nu ii place de ea, dar asta nu ma linisteste. Am mai fost cu el si eu i-am dat papucii. Dupa ce ne-am despartit ne-am mai placut o perioada dupa care el nu ma mai placut deoarece credea ca i-am furat din banca un biletel pe care scria daca ma place sau nu, dar nu era adevarat. Nu i-as face niciodata rau. Pana la urma ne-am impacat ca prieteni si el a fost cu 2 tipe, insa nu cred ca vroia sa ma faca geloasa pentru ca sunt sigura ca nu ma mai place. I-am zis acum 1-2 luni ca imi mai place de el si a zis ca stie, apoi nu s-a mai intamplat nimic. Am plecat si gata. M-am gandit sa ii zic in ultima zi de scoala ca imi place de el. Oare am sa fac binr? Oare isi va bate joc de mine? Oare mai simte ceva pentru mine? Va rog, am mare nevoie de ajutor. Plang noaptea dupa el. Fundaa love struck.

2 răspunsuri:
| VirginiaSlims a răspuns:

Din ce am citit, mi-au venit in minte doua variante:1.S-a impacat cu ideea despartirii si nu mai simte nimic pentru tine.2.Se fereste sa mai inceapa o relatie cu tine, ca, din cate vad eu nu este prost baiatul.nu ma intelege gresit, dar poate este genul care nu isi bate capul.thinking a vazut ca nu i-a mers si s-a resemnat.dar..cine stie? nu-ti pot da un sfat de mare ajutor in imprejurarile astea.Cred ca ar trebui sa discuti serios cu el pe tema asta.dar ai grija, nu-l lua prea tare gen"vreau sa vorbim".nu-i spune ce ai de gand, fa-l sa se deschida in fata ta.happy

| TheBirdOfTheHermes a răspuns:

Eu zic să stai în banca ta.să nu mai umblii după alții când pot ei să vină la tine