| ααntoo a întrebat:

>Heii:"
uite cum sta treabahappy am fost cu un baiaathappy acum thinking 2 anihappy si am fost aproape un an impreunaa'happy inca de atunci eu mai tin la elhappy si' si el imi zice chestii gen: iubii pissi te iubeesc si nu stiu cechatterbox
Prietenele mele imi zic ca si lor le zice la felhappy pe messchatterbox da nu la toatehappy
si majoritatea zic ca e gagicar' cand iese afara' se pwpa cu maj fetelor. adiqa cu una. dar doar cand sunt doar eihappy
de curand m'a intrebat daca vreau sa ma impac cu el ca tine mult la mine si nu stiu cethinking
iar eu l'am refuzaat pentru ca stiam cum face si cu celelaltehappy si noh ma intelegeti'happy
voii' ce credeti' ar fi meritat sa ma impac cu el? sau macar pentru putin timp?
mersii anticipat:* celor mai bune vot! si funda exceptionaluluilove struck

Răspuns Câştigător
| rila a răspuns:

Eu zic sa il lasi dracul, cred ca ala cand pupa pe una se lauda ca a avut-o. totusi daca stai sa te gandesti, daca iti place de el, ia-l la mozolit, ca doar nu ramai definitiv cu el, e doar trecator prin viata ta. cand o sa gasesti ceva mai bun ca el te poti lepada, ca de satana!winking

7 răspunsuri:
| UPT a răspuns:

Ar trebui sa ii pui anumite limite daca vrea sa va impacati!
Si pentru moment, relatia sa ramana decat intre voi, fara sa mai stie altcineva ca sunteti impreuna. Astfel ai putea afla detalii despre ce si cu cine face. Altfel, prietenele tale s-ar feri sa iti zica.
Bafta Multa.

| Jony123 a răspuns:

Sincer nu se merita, adica dupa o vreme vei regreta... Chiar daca tii la el ar fi indicat sa il lasi deoparte!
Sper ca te-am ajutat! Funda? Plzzzz

| MMihai a răspuns:

Decizii foarte serioase, trebuie să le iei tu singură, sfaturile noastre, care nu cunoaștem bine totul, în amănunțime, nu pot decât să te debusoleze!

| Rritu a răspuns:

Merita, impacate cu el, si un timp ramaneti doar prieteni, o sa vezi tu cu ochii tai rezultatul, daca merita sau nuhappy
Unii baieti simt nevoie de asi bate joc de unele fetewaiting nu pot intelege de ce. deci ai grijatongue

| szergiu a răspuns:

Din punctul meu de vedere el iubeste si o alta fata sau doar se foloseste trupeste de alta. El te poate avea pe tine foarte usor insa nu il duce capu. Daca el te va lasa in pace si va inceta sa te ia cu iubire si din astea si nu va mai vorbi cu tine o perioada tu ai sa simti un sentiment de atractie fata de el.

Sfatul meu este sa stai o perioada cu el fara a pune suflet in relatie. Iar pe urma daca iti place cum se comporta cu tine si toate alea sa pui suflet.happy

| doru19971 a răspuns:

Merita sa te impaci cu el

| pinkflower a răspuns:

Pai atunci cand l-ai refuzat tu trebuia sa ii spui si motivul de ce nu mai vrei sa fi cu el pentru. ca asa isi va dea seama si nu ar mai face asa.

Acum, tu mai bate niste apropouri pana ajungi la subiectu asta si pana ajungi sa ii spuni ca de asta nu ai mai vrut sa fi cu el.

Baftawinking