| Eaeea a întrebat:

Heiihappy va rog ff mult ajutati-ma! Stiti, v-am zis de un tip cu un an mai mare ca mine.Si inca imi mai place mult de el. Faza e ca si celei mai bune prietene ale mele ii place. Ce sa fac? Va rog mult mult mult ajutati-ma! FUNDA!:*

Răspuns Câştigător
| Nykoletttta a răspuns:

Pai mai bine ii explici pr tale uite fta el il plac pe baiatul acesta poti sa stai la o parte o vreme de el sa vad daca ma pot apropia de el si asa faci si daca e o pr adev il va lasa si poate te vei combina cu el happy

6 răspunsuri:
| xKaяikatuяix a răspuns:

I don't want to see un baiat intervine intre 2 bff :-s. nasppa straight face... Trebuie sa alegi intre bff sau baiatul ala, ca ma gandesc ca o sa iasa cu cearta daca tu ai fi cu el sau daca ea ar fi cu el straight face

| alexandrag a răspuns:

Pai si eu am fost intr-o situatie asemanatoare si ca sa castig, i-am recunoscut in fata prietenei mele ca il plac, si ca nu este vina mea pentru ca nu-mi pot controla sentimentele si nici nu pot decide pe cine sa iubesc sau nu iar mai apoi am inceput sa vorbesc cu el si ne intelegeam super bine si i-am zis ca il plac si apoi am stat impreuna cateva luni bune. Cam asa am reactionat eu si a fost bine! happy

| hunterpainting a răspuns:

Dati cu banu

| Cherilyn a răspuns:

Nu are rost sa strici o prietenie pentru o reatie care poate nici nu va rezista prea mult.

| dorykutza a răspuns:

Sfatul meu e sa renuntati amndoua
eu si BFF al meu am fac o asemenea promisiune " daca ne place la amandoua de unu renuntam "

acum ii numa o joaca da dumaia ce fareti jucati Xsi0 ca sa vedeti care sa merita cu nu

| mariannkas a răspuns:

Baiatul acela stie ca iti place si tie si prietenei tele cele mai bune de el?batting eyelashes Daca nu stie, ar trebui sa ii spui! big grin Sa vezi daca lui ii place de tine sau de prietena ta.