Daca vorbiti de teme mai mult, propune-i un proiect sau o tema s-o faceti impreuna.Invit-o la un suc, daca accepta e pe jumatate cucerita.
Vorbește cu ea despre tot ce nu vorbești acum. Cel mai bine ar fi s-o inviți în oraș, dacă acceptă, scapi de emoții și devii TU de față cu ea, o să poți să te manifestezi liber.
Salut! Incearca sa te apropii de ea... Stai tot timpul pe langa ea, atat la scoala cat si in timpul liber. Incearca s-o implici si pe ea in toate lucrurile pe care le faci tu de zi cu zi.
Dar un sfat asa de la un baiat: Eu zic sa nu te legi la maini de la 16 ani, ca ai tot timpul.
In primul rand ai putea incepe prin a te calma.xD it would be great iar apoi eu zic sa te apropii incet de ea gen sa faceti proiecte impreuna sa abordezi tu alte subiecte si sa o chemi sa iesiti la un suc la o plimbare...si atunci ii spui.
Știi si eu sînt îndragostita de un băiat.Așa că îi atrageam mai multă ațenție, am în vedere să vorbesc mai mult cu el.Noi vorbeam tot despre teme dar cu timpul am început să ne cunoaștem mai bine.Ei dar dacă vrei să o întrebi să fii impreună cu ea trebuie să fiți numai voi doi.Nu am experiență dar am încercat să te ajut.Mult noroc!
Mutubal întreabă: