| Matzaa a întrebat:

Heii laughing. Va stresez iarasi cu baiatul ala >:".
L-a intrebat o prietena daca ma place si el a zis ca nu stie.
Nu stiu ce sa mai cred.
Ma place.Nu ma place.
Nu stiu ce sa cred.
Sunt putin confuza.Adica el chiar nu stie daca ma place sau nu?thinking

8 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Heii laughing. Te stresez iarasi cu scoala aia.
Nu stiu ce sa mai cred.
Inveti. Nu inveti.
Iti place. Nu iti place.
Nu stiu ce sa cred.
Sunt putin confuz. Adica voi chiar asa devreme o luati cu baietii? Sunt primordiali in fata scolii?
Come on, iulyzabest! Doar esti the best!
Kids!

| Vizitiul a răspuns:

Pur si simplu este ambiguu in ceea ce priveste sentimentele lui fata de persoana ta! Daca te placea iti spunea, da mai, te plac!
Asta in cazul in care este o persoana directa careia-i lipseste orgoliul.

| Dizzydizz a răspuns:

Fa u primul pas. Timpurile s a u schimbat
daca ii ceri pretenie totul e ok
nu trebuie s te simti jenata
plus ca n ai ce pierdE:8 bft

| Nebuneală a răspuns:

Poate nu te place sau nu stie daca te place. Darr mai agndestete si la posibilitatea ca el vrea sa ascunda lucrul acestastraight face Cel mai bune e sa il intrebi tubig grin
Succes:*

| iubi_duby75 a răspuns:

Poate nu te place laughing dar o fost simtit baiatu si sa nu zica NU, o zis si el ca nu stie tongue

| coddy24 a răspuns:

Eu zic asa : mergi tu la el si zii : Nu te supara. prietena mea de acolo ar vrea sa stie daca`ti place de mine laughing. si ii vezi reactia big grin

| YoSeBbY a răspuns:

Pararea mea e ca ii e rusine cu tine si de asta. prietena ta l-a intrebat si a zis ca nu pentru ca ii era rusine ia intreaba-l uh personal daca te mai place

| ...G@bRyEl@... a răspuns:

Fa tu primul pas. Du-te la el el si spune-i in fata cesimti cu adevarat si spune-i ca vrei sa stii adevarul daca te iubeste sau nu.Atunci vei afla adevarul si daca te iubeste veti ramane impreuna daca nu spune-i sa nu uite ca simti ceva pentru el si sa nu se joace cu sentimentele talehappy