Buna.
Peste tot in jurul tau este iubirea, asta daca ai ochi sa o vezi, nu ma refer doar la iubirea fata de partenerul tau.
In orice zi este iubirea, dar trebui sa o cauti si sa iti dai seama cand "o prinzi", nu sa treci pe langa ea.
Acuma daca toata lumea a spus da eu spun nu, sa fiu cel negativ, exista doar interese sexuale si financiare
Auzi tu mandro... mai bine inveti din viata. Decat sa stii prea multe sa iubesti mai putin mai bine nu stii prea multe si iubesti cu adevarat. Lasa-te de TPU si descopera iubirea altfel noi te iubim.
Ai de mine. Am timp sa invata ce e iubirea. Da mno, erau si eu curioasa, sa aflu ce credeti voi...:/
Da, mai exista. Intrebarile mele pentru tine sunt : Sti ce este iubirea?
Ai trait vreodata iubirea?
Huh. nu, eu n-am simtit asa ceva. Dar parintii mei mereu spun ca, iubirea nu mai exista pe lumea asta
Dar parinti tai se iubesc?
Da tu ai trait-o fa?
Buna!
Parerea mea este ca nu prea m-ai exista iubire pura. doar interese acuma asta e parerea mea din ce vad eu in lumea asta...Dar poate tu ai alta perceptie asupra lumi oricum tineretul din ziua de azi ma dezgusta.
Da exista! Doar trebuie sa gasesti persoana potrivita cu care sa traiesti acest sentiment superb! :*
linarkfts întreabă: