Nu are treaba masturbarea.
.
Zambeste draga, fiecare este unic in felul lui.Nimeni nu e la fel, caci daca am semana ne-am plictisi.
Einstein nu a putut vorbi pana la 9 ani,parintii lui ziceau ca e retard, dar pana la urma, uite cine a ajuns.Asa e si la tine, poate te dezvolti putin mai greu, iar lumea te ia peste picior.Nu mai asculta tot ce tuna si fulgere ci incearca sa vezi curcubeul.Crezi ca e asa de placut sa ai menstra? Sa schimbi tampoane si sa te doara burta si spatele? Mie mi-a venit pe la 12-13 ani asa ca mai asteapta si tu putin.Nu e capat de tara. VOrbeste cu mami tau pentru ca ea e prietena ta si ai sa vezi ce bine iti va fi.Nu trebuie sa te rusinezi de corpul tau, trebuie sa te rusinezi de faptul ca nu poti vorbi cu propria mama.
Nu te mai ingrijora si capul sus:*:*O sa vina si la tine timpul:*
Nu mai avea grija altora si vezi`ti de dezvoltarea ta. Daca verisoara ta e mai dezvoltata decat tine nu inseamna neaparat ca tu esti in urma. O sa te dezvolti mai tarziu si poate ai s`o intreci. Ea o sa creasca mai devreme si treptat, tu o sa cresti mai tarziu si deodata, asa ca nu`ti mai face probleme.
Buna,nu stiu sigur daca e din cauza ca te masturbai sau nu dar stiu ca la orice fata la un momendat ii va veni menstruatia,unele se dezvolta mai repede unele mai greu,asa este,nu-ti face griji iti va veni si tie, dupa parerea mea nu este o problema de nerezolvat.Te pup, bye bye!
Faptul ca nu te dezvolti este geva genetic si probabil ca peste putin timp o sa te dezvolti dintr'o data iar faza cu masturbarea nu are leg cu asta deoarece in timpul masturbarii numarul hormonilor creste iar la varsta ta e normal sa nu fi prea dezvoltata