O poti intreba care este motivul pentru care vrea sa va desparta.
Daca nu ti se pare relevant, eu cred ca ar trebui sa il alegi pe iubitul tau!
Nu e deloc normal sa vrea sa te desparta de el, mai ales ca, din cate spui tu, este un baiat bun.
Daca chiar ar fi prietena ta cea mai buna nu te-ar pune niciodata sa alegi intre tine si prietenul tau.Asta zice tot.Eu zic sa mai faci curatenie printre prieteni, fara suparare.Tot ce poti face este sa te comporti in continuare cu ea ca si pana acum doar sa nu mai discuti despre iubitul tau cu ea.Adica sa vorbiti chestii care sa nu aiba legatura cu asta, astfel ea are un as in maneca daca stie chiar tot despre voi 2. Sper ca te-am ajutat.Pwp:*
Cred ca este geloasa si vrea sa ii acorzi mai multa atentie acesta este unu sau poate s-a indragostit ea de acest prieten al tau si il vrea eii si face tot posibilul sa va desparta, sau pur si simplu nu-l agreeaza din motive personale nu toate persoanele pot fi indragite tu trebuie sa ai o discutie serioasa cu ea si so intrebui de ce se poarta asa si ca nu este normal! Mai este una poate are dreptate si tu esti oarba din cauza iubirii ar fi cazul sa te informezi in privinta lui):****
Se poate sa fie geloasa pentru ca il place si ea pe tip, sau e geloasa ca nu mai petreci atata timp cu ea. Sfatu meu e sa nu o mai consideri prietena. Prieteni se sustin si se incurajeaza, nu cea ce face ea.
Buna:*... Uite nu stiu sigur daca prietena ta are anumite motive sa te desparta de prietenul tau. Sunt 2 chestii: Ori e geloasa poate uh petreci mai mult timp cu el si pe ea nu o mai bagi in seama ( poate fi si asta ) sau ea stie anumite chestii despre iubitul tau si nu vrea sa te raneasca si ea a hotarat sa alegi intre ei 2. Cel mai bun lucru ar fi sa vb cu prietena ta sa vezi ce se intampla. Iti urez mult Succes! Te puup :*