anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa ma ajutati cu ceva. Este o situatie mai complicata. Mie imi place foarte mult de un tip. Si stiu ca si el ma place pentru ca toate fetele de la el din clasa imi zic ca el le-a spus lor ca ma place si cand eram cu prietenii imi punea mana pe dupa gat ( facea chestia aia cu cascatul ) si i-am dat de inteles de multe ori ca il plac. De exemplu cand a fost ziua lui i-am dat un pupic pe obraz si chestii din astea. Si mie chiar imi place de tipul asta si nu stiu cum sa fac sa fim impreuna. Deci, ma puteti ajuta cu niste sfaturi, va roog? puppy dog eyes :*

Răspuns Câştigător
| motolo9ve a răspuns:

1.poti sal intrebi sau sa aduci subiectul asta in discutie.
2.ii dai si tu de inteles ca-l placi.
3.il rogi sa te ajute cu ceva si mai petreceti timpul inpreusa sau pur si simplu iesiti undeva(poate face el primul pas)
4.(asta in caz ca ai curaj) te duci il saruti si pleci.vei creea mister si poate te ajunge din urma si face acelasi lucru sau iti spune ca te placetongue succes:*

| Capsunicaa02 a răspuns (pentru motolo9ve):

Mersii mult :* Chiar o sa ma ajute chestiile astea. cred laughing

| motolo9ve a răspuns (pentru Capsunicaa02):

Pai succes, si chiar sper sa reusesti:**.in caz de ceva, intreaba-matongue

| Capsunicaa02 a răspuns (pentru motolo9ve):

Mersii. :* o sa te intreb, promit. happy

| motolo9ve a răspuns (pentru Capsunicaa02):

:**

8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Il placi si se pare ca te place, problema e daca ar vrea sa fie cu tine sau nu si afli numai daca ai o discutie cu el pe tema asta

| D3vilAngel a răspuns:

Inseamna ca si lui i place de tine deci, uite asa Bagai un castravete in cur si gata

| floricica1995 a răspuns:

Un sex oral?

| Dulcik_Elisa_1994 a răspuns:

Spune-i