Care a fost motivul despartirii? Doar certurile? Si certurile pe ce subiect erau? Trebuie sa iei in calcul lucrurile astea. Daca intr-adevar vrei sa te impaci cu ea, de ce nu ii spui direct. ca te-ai gandit foarte mult la ce s-a intamplat intre voi si ca doresti sa-ti mai acord o sansa?
Cu ce se juca in parul tau?
Vezi poate iti ia fire de par sa iti faca farmece, ca ai belit-o!
E un semn bun ma cand se joaca in parul tau, joaca-te si tu in parul ei incearca sa ii "invadezi" putin spatiul intim.
Bafta!
Depinde care a fost motivul despartiri... poate fetei ii era dor de tine(e normal daca ati fost impreuna macar prieteni sa ramaneti)dor in sensul fizic adica sa te aiba alaturi ...mai bine vorbeste cu ea si intreab-o daca mai vrea ceva
eu zic sa nu iti faci sperante doar pentru ca statea cu tine
Pai eu zic sa o cuceresti din nou...sa o inviti in oras, la film, etc! Sa ii faci multe complimente, si cand o vezi fericita actionezi("stii imi e dor de clipele cand eram impreuna")si vezi poate faci ceva si va impacati! Iti urez BAFTA! FUNDA?
Adu vorba de cum era atunci cand erati impreuna. Fao sa isi aminteasca chestiile astea. Si dupa ce ii aduci aminte de cateva ori ii zic ca ai vrea sa fie ca inainte, ca ii simti lipsa, ca in perioada asta ai realizat cat de mult tii la ea. Si dupa intreab-o daca vrea sa iti mai dea o sansa. Succes!