| Anda_Anda_1994 a întrebat:

Heii.vreau sa va intreb ceva...am facut pana acum de 4 ori sex anal...a fost totul ok..aseara dupa ce am facut, ca de obicei m-am dus la baie si am dat afara si m-am sters cu cea mai mare grija si m-am si spalam..ma spalam si in vagin ca sa fiu sigura ca nu se intampla nimic...aseara dupa ce am facut toate astea am mai stat, m-am mai spalat si m-am plimbat..si dintr-o data am simtit un lichid in chiloti...si m-am dus la baie si aveam un lichid...alb..care era intins si pe zona vaginului...mi-e frica:'( e prima oara cand se intamplasad e posibil sa fi ramas insarcinata? sad

Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Voi ŞTIŢI mai exact ce şi cum aţi făcut :)

Dacă lichidul seminal ( sperma ) sau lichidul preseminal intră în contact cu secreţia ta vaginală, atunci EXISTĂ risc de sarcină!

Secreţia vaginală facilitează pătrunderea spermatozoizilor în vagin!

"Este important de retinut faptul ca o femeie poate ramane insarcinata cu un himen intact si fara un contact sexual direct (penetrare)!
Contactul dintre sperma si zona genitala poate facilita patrunderea spermei in vagin si instalarea unei sarcini.
Un himen intact nu trebuie considerat metoda contraceptiva!"
- SURSA :
http://www.sfatulmedicului.ro/......ninei_7764

Vezi alte DETALII la linkul :
http://www.tpu.ro/......mai-mul-i/

Vezi alte detalii despre lichidul preseminal la linkul :
http://www.clopotel.ro/......r-141.html

Toate cele bune.

8 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu dar este posibil sa faci cancer anal. Spermatozoizii au un ciclu de viata foarte scurt.

| JohnnyBi a răspuns:

Gestanta nu insarcinata rolling on the floor).
barbatul ejaculeaza zeci de milioane de spermatozoizi din care 1 fecundeaza. cate sanse sa fii avut acel 1 sa iasa din gaura nefireasca pentru placeri carnale, sa strabata zona perineului (parca asa ii zice), sa treaca de labiile exterioare, sa treaca si de cele interioare, sa intre in vagin si sa fecundeze? asa e cand esti prost si iti place morcovul fara cauciuc pe el. stai cu spaima.

| kitty_4887 a răspuns (pentru JohnnyBi):

Se spune corect si insarcinata, si sunt 100000000 de sanse, asa ca nu mai fi cretin daca nu sti despre ce vorbesti. prost esti tu, si daca e sa o luam pe cuvinte inteligente se spune prezervativ nu cauciuc.
iar tu daca vezi ca ai o intarziere de mai mult de o saptamana du-te si fa un test sau un control. si incearca sa flosesti prezervativ cand faci sex anal si sex vaginal deoarece partenerul tau poate sa ia o infectie sau sa ramai gravida.

| JohnnyBi a răspuns (pentru kitty_4887):

Ramai tu gestanta. ca la fel de inteligenta ca o vita esti. cauciuc e un cuvant mai frumos decat prezervativ si nu are sanse. sunt atat de mici incat depasesc iq-ul tau

| kitty_4887 a răspuns (pentru JohnnyBi):

Deci in primul rand am sa te raportez deoarece mai jignit, si du-te tu la farmacie si spune "da-mi o cutie de cuciucuri", suna la fel de naspa ca si cum ai spune "da-mi o guma de pus pe p...". prezervativ suna cum suna. si eu am iq-ul mult mai mare ca al tau. gestante raman decat animalele desteptule. si sanse sunt desi 1 din 1000.

| JohnnyBi a răspuns (pentru kitty_4887):

Culmea e ca la orice farmacie am fost eu stiau ce sa imi dea cand ziceam cauciucuri. si, precum animalele, si proastele raman tot gestante. adica 90% din fetitele de pe site-ul asta penibil care se freaca la varste fragede si ajung cu intrebari tampite de genul asta. din editia fac o prostie si pe urma ma gandesc daca ce am facut e bine sau nu. deci, la o capacitate atat de redusa de a gandi, aceste personaje nu raman insarcinate ci gestante. se presupune ca insarcinata ramane o femeie. adica un animal superior dpdv al gandirii. ceea ce posesoarele unor intrebari ca astea nu sunt.

| Sarah1994 a răspuns:

Du-te la un control ginecolog, sau ia un test de sarcina.

| anonimusyo a răspuns:

Data viitoare sa nu-si mai dea drumul inauntru, si mai exact unde si-a dat drumul? ca nu prea inteleg