Primul sarut o sa fie scurt, sau cel putin asa o sa ti se para. Totul vine de la sine, o sa stii ce trebuie' sa faci (cand saruti ma refer) chiar daca nu ai mai facut, cel putin asa a fost la mine ) si eu tot la 14 ani am avut primul kiss :*
Ok, nu pot sa nu observ ca exprimarea ta e un pic cam...varza Dar in fine, eu zic pur si simplu sa petreceti timp impreuna sa vezi daca merge.Si nu mai fi asa de timida...o sa ajunga baiatul sa creada ca nu il placi daca tot fugi de el
Poti lasa relatia pe mai tarziu, sa mai cresti putin, daca tot vrei sa ai aceasta relatie las-o sa decurga incet.
Sunt fataaaaaaaaa
Aaa
Mdaa deci imi daii o data un sfat?
Fa orice e nevoie sa il tii langa tine, orice sa fie fericit.ce iti trece prin cap dar sa vina din inima.
))) tu nu ai inteles...
Am trecut si eu prin ce treci tu si eram exact ca tine aceeasi varsta si aceeasi timiditate, dar stii ce am facut eu?
Nu am facut nimic initiam am refuzat orce apropo din partea lui si nu i-am aratat ca de fapt eram topida dupa el, diferarnta intre noi doua e ca eu il cunosteam de ani buni dar nu avusesem ocazia sa il revad o perioada lunga de timp, si ca orce copila ascultam barfele. Sfatul meu pentru tine e sa fi asa cum esti tu ca pana la urma lui asta ii place la tine. Eu am reusit sa stau cu baiatul acela si am avut o relatie frumoasa care desigur ca orce relatie frumoasa s-a incheiat, invata doar un singur lucru nu pune asa mult suflet ca inca esti micuta si vei suferi mult dupa, iar el e doar primul baiat dupa vor mai fi! Sper ca te va ajuta ceea ce ti-am zis :*
linarkfts întreabă: