| RaluIlysm a întrebat:

Heii :X
Vreau sa il fac pe un tip sa ma placa. cum procedez >:
Fundita love struck
Sa va prefaceti ca nu vedeti categoria rolling on the floor

Răspuns Câştigător
| Nobodyy a răspuns:

Pai. In primul rand i-ai id-ul daca nu il ai. Apoi pe mess gaseste subiecte comune cu el care sa va intereseze si sa va apropie. Sau daca il vrei neaparat si nu gasesti subiecte comune, prefa-te ca te intereseaza ce spune el.Stiu e greu dar va merita laughing.Si.depinde si de el thinking daca e mai timid.fi si tu. daca e mai tupeist fi si tu. Dupa ce ai vorbit cu el si v-ati cunoscut mai bine, vezi cum ajungi la subiectul "dragoste". Si vezi daca are prietena thinking etc.Si poti sa bati si apropouri.Succes.~Yoni.

5 răspunsuri:
| clovnul a răspuns:

Uff. asta cred ca e cel mai complicat lucru fara detalii fara nimic. vrei un raspuns concret? sa incepem cu inceputhu... Poti sa ii atragi atentia si sa vezi daca esti bagata in seama de el. ii poti face mici cadouri de Sf Valentin iepurash si alte sarbatori.winking nu din senin sa-i dai cadouri ca s-ar putea sa profite de tine.winking daca te baga in seama si il simti ca e atras de tine. atunci ar trebui sa incerci intr-un fel sa-l lasi sa turbeze un pic dupa tine. de exemplu daca te suna sa iesi afara. si chestii de genu. ii poti spune. oke. ies da nu stau mult ca am treaba.(fara sa-i explici ce treaba ai, sa-l lasi un pic in dilema) nu prea imi gasesc cuvintele potrivite ca nu prea ai dat detalii. sper sa te ajute ce-am scris. succesbig grin

| lauuuuuuuuuuu a răspuns:

Da-ti chilotii jos

| aliybella a răspuns:

Priveste-l mai sexy. da-te la el

| grafa a răspuns:

Il tragi la un loc ferit si iti dai sutienul jos si haine si tot.O sa fie doar al tau!

| RaluIlysm explică:

Deci astia care raspund doar casa raspunda [ nefolositor] mai bine sa nu raspundeti. straight face ca nu ajutati cu nimic happy