Ciao. Te înţeleg perfect, ştiu că doare şi-mi pare tare rău.
Din nefericire, cu astfel de fiinţe nu ajungi la nicio înţelegere. Nu are rost să-i zici nimic, nu-i va păsa şi te vei umili inutil. Eu zic să te faci că nu-ţi pasă nici ţie. (Poţi plânge pe ascuns, este natural, şi-ţi va face bine). Să râzi în public, să ieşi cu prietenii, să te uiţi în jur... sunt sigură că este un băiat care te place cu adevărat. Tipul acela NU merită, e un nemernic.
Singurul lucru cu care te poţi consola este că te-a ales pe tine să-şi facă ex gagica geloasă. Înseamnă că arăţi bine şi contează.
Multă baftă.
Imi pare rau ca ti s a intamplat asta, baiatul te-a folosit si nici nu ar trebui sa il mai bagi in seama, ignora-l, nu merita atentia ta
Tie nici macar nu-ti trece prin cap ca e numai vina ta?!
Nu inteleg cum va puteti pune increderea asa, in oricine dupa "3 zile in care ati vorbit". Era o vorba care spunea asa: "Iti trebuie doua vieti ca sa cunosti un om."
Cred ca iti tin degeaba morala asta, mai bine ma opresc acum, ca tot n-ai sa ma iei in serios, dar insist sa mai adaug ceva: Nu mai accepta niciodata o relatie dupa primele avansuri.
Cat despre ce ai intrebat, ei bine dupa parerea mea nu ai nimic de facut. Daca mergi la el si ii spui ca n-ai fost marioneta lui, ii vei demonstra exact contrariul. Mai bine lasa totul in urma, nu-i mai vorbi, nu te mai certa. Eu zic ca nu merita, se va umfla in pene daca va vedea ca inca iti mai pasa de el.
Toate cele bune si sa ai mai multa grja cum iti alegi oamenii pe viitor!
De fapt, tu chiar ai fost o marionetă de care, nu neapărat şi-a bătut joc, dar s-a folosit până s-a plictisit.
Sfat: Nu te mai încrede în orice persoană de care eşti atrasă, pentru că sunt şanse foarte mari ca acea persoană să profite de sentimentele tale. Aşteaptă să-l cunoşti bine, dacă vrei să ai o relaţie de lungă durată.