anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heiii:* Acum o luna am facut sex neprotejat pentru prima data. El spune ca nici nu crede ca ma dezvirginat si ca nu a ejaculat in mine. Am facut sex in timpul menstruatiei. Eu inca imi fac griji daca as putea fi gravida, la aproape 10 zile de la actul sexual mi-am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative ( nu sunt insarcinata) si luna aceasta mi-a venit ciclul regulat si fara nici o problema doar poate putin mai devreme cu 1 zi 2...as putea fi gravida? si as putea fi inca virgina pentru ca el nu ma pentrat total.doar putin.

Răspuns Câştigător
| PisicutaNebunatica a răspuns:

Daca ti-a veni menstruatia nu ai de ce sa iti faci probleme. Si daca esti curioasa sa vezi daca mai esti sau nu virgina du-te la un ginecolog, iti va spune acesta tongue

Sper ca te-am ajutat:*

pa, pa happy

6 răspunsuri:
| Aylee a răspuns:

Nu, atata timp cat ti-a venit iar ciclul e ceva imposibil! Cum a zis si Murthag, incercati un anal thinking sau daca vreti sex normal folositi neaparat prezervativ.

| InnaiiSa a răspuns:

Pai insarcinata, nu esti insa virgina, nu se stie adica chiar daca nu te.a penetrat complet stii e vorba de gestul in sine

| Broadband a răspuns:

Mai mai ce se ajuta fetele cand vine vorba de SEX big grin

| ionut1369 a răspuns:

Daca are p de 1 cm inca estihappy

| Murthag a răspuns:

Nu esti insarcinata garantat! PS: Incercati si anal, DAR protejat!

| chinezoaica30 a răspuns:

Nu poti fi gravida.Si daca vrei sa vezi daca mai esti virgina du-te la ginecolog happy