| iwishicould a întrebat:

Heiii, am fost cu un baiat putin timp, si apoi mi-a zis ca vrea sa fim doar prieteni. Prietena mea care se intelege super bine cu el mi-a spus ca a vorbit cu el si i-a spus ca el nu a mai avut o prietena pana acum si nu stie sa se comporte cu o fata( desi era destul de sweet) si a spus ca nu vroia sa ma dezamageasca. Acum am aflat ca inca ma mai place si nu stiu ce sa fac.

Răspuns Câştigător
| DOARoVIATA a răspuns:

Mai mult ca sigur el i-a spus ei asta pentru ca era mai mult ca sigur ca ea iti va spune tie
Eu zoc ca din moment ce s-a desp el de tine sa numai vb cu el doar nu esti carpa lui sa te ia si sa te arunce cand vrea.
Funda?love struck

| iwishicould explică (pentru DOARoVIATA):

Pai ideea era ca voiam sa ma impac cu el nu sa il dau dracu rolling on the floor) da mersi pentru parere =D

| DOARoVIATA a răspuns (pentru iwishicould):

Faci ce vrei eu zic sa gasesti altul ce pana mea eu stiu ca fetele au orgoliu daca se desparte un baiat de ele dupa nu mai vor sa auda de el ce naiba et tu?:-W

5 răspunsuri:
| Emena a răspuns:

Vorbeste cu el! spune-i ca inca tii la el, in niciun caz ca il iubesti. Spune-i ca nu conteaza ca nu a avut nicio prietena si ca din contra, esti fericita ca esti prima

| Terminatorul2 a răspuns:

Impacate cu el daca simti ca il iubesti si dai mai multa rabdare daca zici cai novice
mult noroc

| iopoiop1 a răspuns:

Incearca sa va imapcati, date in vorba cu el, si intreaba-l dupa o periodata de timp daca ar fi de acord sa va reimpacati.

Mult succes