| ayanaa a întrebat:

Heiii` :*am o problema, sunt cam timida si. si cand merg in oras cu` prtnu meu mie cm greu sa vbhee hee adka voii despre ce ati discuta? Funda mare!

Răspuns Câştigător
| Christina_3780 a răspuns:

Hmmm...lasa timiditatea la o parte.In fond, daca sunteti un cuplu trebuie sa discutati de la orice lucru marunt pana la cel mai important si poti spune orice traznaie ca nu e nicio rusine. Te sfatuiesc ca discutiile voastre sa fie unele din care puteti sa va cunoasteti mai bine. Spre exemplu puteti povesti ce faceti in timpul liber pe care nu il petreceti amandoi, ce ti-ar placea sa realizezi cu el, cum iti place tie sa te distrezi, ce hobbyuri ai si sa il intrebi si pe el despre diverse lucruri.In felul acesta descoperiti ce aveti ceva in comun si trece timpul fara sa observati.Numai fi timida pentru ca intervine monotonia si tacerea rupe legatura pe care probabil el vrea sa o creeze.Succes!:*:*

2 răspunsuri:
| Iulian94 a răspuns:

Pai depinde. Incearca sa deschizi un subiect despre ce iti place tie sau ce ii place lui.

| Baci a răspuns:

Hmmm! Lasa timideta acasa, iesi cu el distreazate, eu de exemplu cu prietenu meu cand iesim intr-un parc undeva ne pune ne uitam pe cer ne jucam mai zicem glume vorbim cu a fost pentru mine la scoala pentru el la lucru. Voi sunteti un cuplu ar trebui sa vorbiti despre orice ce va place ce nu va place. Daca ti se intampla cateodata sa nu iti vina nicio idee despre ce sa vorbiti joacate cu el radeti.
Asta este consiliu meu