anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heiii, am si eu o intrebare pentru voi. si am nevoie de ajutor big grin. sunt cu iubitul meu de 5 luni. si am hotarat amandoi sa trecem la etapa urmatoare. tin sa mentionez ca eu sunt inca virgina. dar atunci cand sunt cu el si ma atinge. imi curge ceva de acolo de jos. si imi e frica sa il las sa puna mana acolo ca nu cumva sa ma creada vreo ciudata. si atunci cand am avut ocazia sa fim amandoi si el era super incantat, eu l-am respins tot din cauza asta... nu stiu foarte multe despre asta si voiam sa va intreb daca e ceva normal sau nu big grin va multumesc

Răspuns Câştigător
| whoocares a răspuns:

Este foarte normal, acel lichid apare cand esti excitata. De aici vine si chestia cu "te-ai udat" laughing)... este perfect normal sa se intample asta, nu te speria ca nu ai de ce. Sunt sigura ca nici el nu o sa spuna nimic, ba chiar o sa fie incantat de lucrul asta. Cu cat este mai mult "lichid" cu atat iti va fi mai usor, mai ales daca este prima data. Lasa-l sa te atinga si de acolo va veni totul de la sine. Multa bafta! Funda?:*

11 răspunsuri:
| iulia_7948 a răspuns:

Esti cam prostovanca daca la 17 ani nu stii lucrurile astea. La tine la scoala ai primit pliante despre sex, lectii, explicatii? Pe vremea mea(acum vreo 10 ani) veneau in fiecare an. Ai google, foloseste-l.

| iiSceneXX a răspuns (pentru iulia_7948):

Nu ai de ce sa fii asa rautacioasa.
Macar ea nu e curva care sa fie enciclopedie de sex la 11 ani, si macar si-a pastrat virginitatea! Trebuie apreciata, nu blamata!
Si nu, te asigur eu ca nu se mai face asa ceva! Si eu sunt la scoala, si nu ni se prezinta nimic. Si poate nu a fost nevoita sa apeleze pana acum la google. Nu toti suntem obsedati de sex, astfel incat sa stim totul!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Te cam grabesti sa treci la etapa urmatoare cand esti total lipsita de educatie sexuala.

Acel lichid e normal sa apara, organismul tau, mai precis vaginul, se pregateste de actul sexual asa ca apare lubrefierea naturala pentru a facilita penetrarea.

| iiSceneXX a răspuns:

Buna.
Este normal sa apara acea senzatie si acel lichid. E din cauza ca esti excitata. Nu e nimic ciudat, stai linistita. Daca tu crezi, lasa-l linistit sa puna mana. Nu se va intampla nimic.
E normal, te vei simti bine. Nu iti fa griji, nu e nimic special sau ciudat, asa sunt toate fetele. Bafta! :*

| neutrino a răspuns:

Esti o fata normala... Ne spui si noua cate etape are relatia voastra? Dupa etapa aceasta in care doresti sa faci sex, care sunt urmatoarele etape?

| Oana92 a răspuns:

Mai citeste despre sex inainte sa il pui in practica! Esti 0 la teorie!

| Demonull a răspuns:

Nu stii despre astea..deci ai 14 15 anisori.of.

| asafavidan a răspuns (pentru Demonull):

Spre uimirea ta, am de fapt 17 happy

| Demonull a răspuns (pentru asafavidan):

Pacat.trebuia sa te informezi

| deiuts96 a răspuns:

Heihappy
este normal, stai linistitatongue