anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heiii, am un iubit de 6 luni si trebuie sa precizez ca nu se excita din nimic, cand iesim il tot ating "din greseala" in zona intima, il sarut pasional dar nimic, ce pot sa fac sa ii creez si eu senzatii de excitare cum imi creaza el mie? Nu vreau sa fiu considerata curva sau altceva dar pur si simplu vreau sa il fac sa se simta la fel cum ma simt si eu. Dau funda, multumesc!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

laughing Trebuie sa aiba impresia ca munceste pentru o atingere pe capul penisului cu mana sau cu limba.
Tu daca-i oferi totul din prima o sa se plictiseasca de tine si nu o sa se implice si o sa treaca la alta cel mai probabil.
Lasa-l pe el sa vrea sa te atinga, nu trage de el, e neatractiv cand o femeie trage de tine ( cel putin la mine e asa, nu mi-ar placea sa se comporte asa, vreau eu sa o domin pe ea), dar depinde.
Asta e parerea mea, poate difera la altii.
Si, tu iti cunosti cel mai bine iubitul, tu trebuie sa iei o decizie constienta cu ce faci sau ce nu faci big grin

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Ai putea incerca sa-l exciti si probabi sa-l faci si fericit si satisfacut prin propunerea si convingerea lui de a accepta sa practicati pettingul. Este o metoda sigura care de regula aproape niciodata nu da gres. Succes! big grin

| CuriousStuff a răspuns:

La 6 luni eu zic ca e cam mic sa se excite... Sa mai creasca vreo 14 ani si dupa...
Ai grija sa nu afle nimeni ca se face inchisoare pentru fapta asta...

| vocea a răspuns:

Trebuie sa faci sex oral ca sa il faci fericit i sa te uiti in ochii lui.

Răspuns utilizator avertizat