| Langatine a întrebat:

Heiii baieti cum va plac fetele? Virgine sau nu?

Răspuns Câştigător
| TwiXXXie a răspuns:

Virgine, să știu că eu am fost primul! big grin

10 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Hei fetelor, cum vă plac băieții? Să își bată joc sau să iubească cu sufletul?
Înțelegerea din cuplu ține flacăra iubirii aprinsă!
Pa, pa.

| Bacemi a răspuns:

Virgine sau nu, sa simt ca pentru ele sunt special. Asta e tot ce conteaza.

| cryssu2008 a răspuns:

Cele virgine imi plac mai mult.

| unknownn a răspuns:

Sau

| RAY a răspuns:

Momentan nu-mi plac nici acelea nici alea nevirgine nici virgine toate is dupa interese si atat

| Azµre a răspuns:

Nu este o întrebare relevantă. Un băiat cu capul pe umeri nu l-ar interesa acest lucru. Dar dacă tu ești sau nu virgină ar fi indicat să specifici acest lucru băiatului. Majoritatea fug de virgine, aștia sunt cei care vor să f*** și să plece, sau poți da peste cretini care caută acest lucru în special pentru că știu că majoritatea femeilor suferă după prima așa zisa iubire, și își fac speranțe la împacare, ceea ce îi aduce câștig de cauză să poată reveni din când în când la tine să-și facă de cap, apoi să te lase și tot așa. Ori dai de unul care acceptă așa cum ești tu vigină sau nevirgină și care va putea să te aștepte până ești pregătită în ambele cazuri. De ce zic în ambele pentru că și dacă nu ai fi virgină, ar fi bine să îl lași pe bară o perioadă să vezi cum se comportă și ce face. Cu atât mai mult dacă știe că numai ești virgină ori te așteaptă ceea ce înseamnă că te respectă ori te va presa și îți va spune de ce nu te culci odată cu el. Dorești să vorbim mai multe mă poți contacta pe privat.

| Zenit313 a răspuns:

Virginitatea sau lipsa ei, nu este o conditie.

| drhotzu a răspuns:

ORI!
sincer sa fiu eu nu tin la treaba cu virginitatea... am asa o afinitate catre fetele care nu sunt virgine, pentru ca sexul pentru mine este o placere... nu este nevoie sa continui.
deci sunt pentru cele s-au vindecat de virginitate laughing)

Răspuns utilizator avertizat
| caterinasmile a răspuns:

A mai fost o intrebare la fel pe TPU.
Sincer nu cred ca este un criteriu dupa care sa alegi( adica ca un baiat sa se indragosteasca numai de virgine). Nici macar nu ai de unde sa stii daca fata e virgina sau nu. Normal ca unui baiat care se gandeste mereu la sex i'ar conveni sa nu fie virgina ca sa se culce mai repede cu ea dar repet nu are de unde sa stie exact daca e virgina sau nu.

Întrebări similare