anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heiii, buna! Stiu ca nu am mai folosit de foarte mult timp aceasta platforma, însă am revenit cu o întrebare!
Vineri am avut un contact sexual neprotejat. Marți ar trebui sa imi apără și menstruatia. Însă de aseara am vazut ca secretia mea are un miros puternic, usor insuportabil si o culoare maronie. Nu pot sa imi dau seama daca mirosul este exact la fel ca atunci cand am avut o infecție urinara. Dureri usoare in zona abdominala, ca de fiecare data când trebuie sa imi apara menstruatia..In rest nimic anormal. Acea secretie imi cam pune niste semne de întrebare. Sa fie oare din cauza faptului ca urmeaza sa vina menstruatia? La ginecolog nu mi am făcut inca o programare, ar trebui sa fac?
Azi de dimineață am avut usor impresia că secretia miroase a sânge, insa aseară chiar era cu totul alt miros, intepator... Oare vreo infectie urinara? Sa iau vitamine sa imi întăresc sistemul imunitar sau sa incep un tratament cu Uractiv forte?(Am mai luat la sfatul medicului ginecolog si mi-a facut foarte bine). Alte simptome nu am.
Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Alex2o223 a răspuns:

Du-te la doctor! Sunt șanse sa fii însărcinată

| RoxanaIoana108 a răspuns (pentru Alex2o223):

Însărcinată dupa o zi pe alta? N am mai auzit si bazaconia asta... happy