| Elenaa31 a întrebat:

Heiii.:* Cam am o "problemuta".:-ss Tin foarte mult la un băiat mai mare decât mine cu 4 ani.sigh Vorbesc cu el, dar nu foarte des. Si nu doar "Ce faci? Bine. Tu? "... Nu vreau sa.i spun eu ca il plac. Asta se scoate din discutie. As vrea un sfat care sa ma ajute garantat. Multumesc anticipat.:* Fundaa.love struck

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca ar fi bine sa-i spui ca simti ceva pentru el, dar mi-e ca dupa aia o sa sa spuna "Uite-o si pe aia, e moarta dupa mine, e si mai mica decat mine", ca pe urma nu o sa ia relatia in serios si o sa te vrea doar pentru sex. (pentru ca mai toti fac asa, nesimtitii)
Doar asteapta, poate o sa dea un semn, o sa vrea sa fie cu tine, ca doar baiatu' trebuie' sa faca miscarea.
Altceva nu-mi vine-n minte. Oricum, bafta big grin Sper sa se-ntample tot ce-ti doresti.

7 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Degeaba îl placi tu dacă el nu te place, nu știu de ce te chinui atât ați ieșit vreodată afară?
Fă în așa fel încât să vă întâlniți la o plimbare ceva și pe urmă vezi dacă merită sau nu!

| MrAnderson a răspuns:

Salut,

Da-i niste semne subtile ca il placi si tu, si asteapta sa faca el pasul.
Cu diferentele astea de varsta mari, s-ar putea sa va loviti de niste bariere, de mentalitate, de experienta etc.

| Elenaa31 explică (pentru MrAnderson):

Am uitat sa specific ca el stie ca il plac. sigh Nu stiu cum s.a auzit chestia asta in scoala, si a ajuns si la urechile lui. straight face

| Schatzyyyyy a răspuns:

O sa va saturati daca va tot jucati! Cel mai bine ar fi sa ii impartasesti sentimentele! Nu iti va da in cap! Poate ca si el vrea, si nu iti spune!

Răspuns utilizator avertizat
| Koala a răspuns:

Intreba-l si u daca are prietena etc... uitete si u la el mai sadisfacator
si o sa se prinda el

| Jacksy a răspuns:

O să vă plictisiți dacă continuați să vorbiți așa fără sens, părerea mea. Și eu am vorbit cu un băiat, nu de mult timp... și când intra pe mess aveam un dialog foarte scurt : "El : ce faci? Eu : da uite stau. tu ce faci? El : bine, și eu. Eu : atunci e bine." și ne-am plictisit chiar dacă ne plăceam cică.
Când vorbești cu el, încearcă să continui tu discutia. Mai întreabă-l chestii, cunoaste-l. Poate o să fiți cândva împreună. Succes! :*