| iFeelinfiniteLove a întrebat:

Heiii happy Care credeti ca sunt cauzele pentru care cineva nu mai vrea sa stie ceva despre tine, insa, te tine in lista de messenger mult, dupa ce v-ati certat si l-ai rugat sa stearga id-ul; te-a vazut apoi pe la tara(nu ati vorbit). te-a bagat iar in lista... E o situatie aiurea. Mi se pare ciudat cum am ajuns ca persoana care stie ca o plac, sa nu ma mai bage in seama pur si simplu. Stiu ca are ceva de zis... Intrebarea e DE CE nu spune nimic? Voi cum va explicati asta? Se poate ca inca sa mai tina la mine dupa aproape 7luni de cand nu ne-am mai privit in ochi macar? Sau din contra-sa nu-i mai pese de mine? Orice parere, e importanta pentru mine, in masura in care habar nu am ce gandeste respectivul. Si mersiiii mult pentru raspunsuri happy

4 răspunsuri:
| bianca_4393 a răspuns:

Nu ii mai pasa de tine, dar nu ti-a sters id pentru ca ii place sa aiba atentie.

| Castiel a răspuns:

Sunt de acord cu bianca, SAU poate sa zicem sansele sa fie de 0, 5% inca sa te iubeasca si... stii tu happy dar totusi axez pe raspunsul lui bianca

| Abcdefg123 a răspuns:

Viata virtuala nu e la fel ca viata reala. Te pastreaza in lista lui fara un motiv anume. Ce? Tu le dai ignore / delete fostilor tai iubiti? Si daca tu il placi si el nu te place este obligat sa te bage in seama? Hai nu serios. Daca vrei sa fii sigura intreaba'l. Oricine iti poate raspunde la intrebare, dar niciunul nu stie ce e in mintea lui. Ce ti'am raspuns eu sunt doar supozitii, poate un sfat. Dar adevaratul motiv e la el. :*

| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Sunt baietii care le place jocul asta.si eu am 2 specimene in lista mea care cred ca ma sterg si imi dau add mai mereu dar eu ii am trecuti la categoria m****i nu vrb decat odata sau cel mult 2 ori pi an.