Te place oarecum, dar nu mai vrea sa fie cu tine... Si incers! Pentru ce va mai stresati atunci? Pentru o relatie care nu va merge niciodata? Nu are rost [dupa parerea mea]!
Sa fim sincer, daca te placea nu se ajungea la situatia asta
Nu vrea sa fie cu tine asa sunt baietii ai putea sa-l privesti insistent si sa te imbraci in haine provocatoare si... cand vine la tine ( sigur o s`o faca) sa-l ingnori pe cat posibil, dar sa ii arati si ca ti pasa de el nu prin cuvinte, ci prin gesturi.
Sau daca iti poti calca peste orgoliul si mai mult, l ai putea intreba de ce nu vrea sa fie cu tine, dar am fost si eu intr o situatie asemanatoare si mai rau am facut baiatul respectiv facea lucrurile alea ( se uita frumos la mine, vbeam, radeam, ieseam impreuna afara - eram invitata de el, gandeste`te) doar din plictiseala...
Cel mai bine ar fi sa... il uiti sa te gandesti la cat rau ti-a facut si sa-l lasi in urma. baieti mai sunt o gramada chiar daca tu numai pe el il vezi
Funda?
Buna.
Cred ca vrea sa fiti amici, eu asa cred. Dar gandeste-te crezi ca daca v-ati impaca acum din nou ar fi totul ca la inceput? Eu nu cred ca mai are rost, au trecut totusi 7 luni de cand nu mai sunteti impreuna. un timp in care el a avut o prietena.si n-a mai vrut sa fie cu tine. Iar daca vorbeste pe mess cu tine asta nu inseamna ca vrea neaparat sa va impacati.nu te mai gandi la el, poti sa-ti faci alt prieten, sa te distrezi.
Daca vrei sa-l uiti mai bine evita tot ce are legatura cu el si aminteste-ti de cate ori ai suferit din cauza lui.
pa, pa
"Adevarul e ca atunci cand eram cu el, eram super rea si de aceea ne certam asa des." - De fapt era suficient să spui doar atât.
E firesc să nu mai vrea să aibă de-a face cu tine.
Tu eşti cea care a greşit provocând certuri şi oricât de mult le-ar plăcea femeilor să creadă asta, în realitate NU aveai niciun drept să te joci cu nervii lui la maximum şi după aia tot tu să te superi că te-a înjurat. Eu-ţi ardeam şi una, nu numai că te stucheam între faruri.
Nu e chestia că îi este frică. Dacă se poate "combina" la minut, e destul de evident că nu-i este frică.
Ce nu pricep eu, este rostul întrebării. Dacă nici tu nu-l mai vrei, care-i întrebarea şi de ce ai scris un roman întreg despre un capitol încheiat din viaţa ta?
Vrei să te ajut? Ok, te-ajut spunându-ţi că NU eşti pregătită psiho-emoţional de relaţii cu băieţi în general. Indiferent de litera cu care îi notezi (M, A, X, Ţ, W) tu nu eşti pregătită să ţii o relaţie.
Cel mai bun sfat? Maturizează-te!
Salut.
@kongeriket cred ca este cel mai prost sfat pe care mi l-a dat cineva vreodata. eu am fost rea pentru ma mintea. asta voiam sa zic, dar nu ai inteles nimic. asa ca: pa.
@kongeriket e cel mai prost sfat pe care mi l-a dat cineva vreodata. eu eram rea pentru ca ma mintea, dar vad ca u nu intelegi nimic. asa ca : pa.
E un sfat rău să te maturizezi?
Ok, scuze. Atunci rămâi o plodoaică frustrată dacă-ţi place şi ţi se pare că-ţi stă bine!
Te minţea, nu te minţea, pe baza faptului că erai rea l-ai pierdut.
Restul e can-can.