| tomary25 a întrebat:

Heiii. Daca am facut dragoste neprotejati,dar nu s.a terminat in mine. Atat doar ca a iesit un lichid transparent si pe acela la lasat in mine. Sper sa nu fii ramas insarcinata. Va rog, da.ti.mi un raspun URGEEEEENTT!

5 răspunsuri:
| ywar a răspuns:

Imi vine greu sa cred ca nu anticipezi raspunsul. Nu cred ca ati facut dragoste ci doar sex animalic - pentru ca dincolo de pretentile noastre de oameni derivam practic din regnul animal. In general la voi adolescentii nu se poate vorbi de dragoste, ci doar de hormoni. Multi hormoni.
E foarte posibil daca erai in perioada fertila ca acel lichid de excitatie (in principiu sarac in spermatozoizi- despre care nu stii nimic) sa te faca sa iti schimbi perceptia despre viata si o sa o privesti cu mai multa responsabilitate. Nu are rost sa te certam pentru ca nu vom rezolva nimic. A 2-a oara vei face fix la fel.

| corbulalbrosu a răspuns:

Lichidul preejeculator DOAR in anumite conditii poate contine spermatozoizi. De asemenea femeia poate ramane insarcinata DOAR daca este in perioada fertila. Daca nu sunt intrunite aceste 2 conditii OBLIGATORII, teoretic nu poate exista posibilitatea reala de a se forma o sarcina. Probabilitatea de a ramane insarcinata nu poate fi exclusa in totalitate, insa se poate aprecia ca fiind foarte mica.

| Emilian65 a răspuns:

Daca erai in perioada fertila, din cauza acelui lichid de care vorbesti, este posibil sa ramai gravida.

| sofisis a răspuns:

Se poate ramane foarte usor gravida si de la acel lichid...

| darrio2007 a răspuns:

De unde stii ca l-a lasat in tine? Cred ca doar intuiesti.Sau ai auzit vorbindu-se despre asta? De ce nu ai cerut sfaturi URGEEEEENT inainte de a face sex? Nu acum.Cand este posibil sa fie prea tarziu, generatie de cacao!