Imi vine greu sa cred ca nu anticipezi raspunsul. Nu cred ca ati facut dragoste ci doar sex animalic - pentru ca dincolo de pretentile noastre de oameni derivam practic din regnul animal. In general la voi adolescentii nu se poate vorbi de dragoste, ci doar de hormoni. Multi hormoni.
E foarte posibil daca erai in perioada fertila ca acel lichid de excitatie (in principiu sarac in spermatozoizi- despre care nu stii nimic) sa te faca sa iti schimbi perceptia despre viata si o sa o privesti cu mai multa responsabilitate. Nu are rost sa te certam pentru ca nu vom rezolva nimic. A 2-a oara vei face fix la fel.
Lichidul preejeculator DOAR in anumite conditii poate contine spermatozoizi. De asemenea femeia poate ramane insarcinata DOAR daca este in perioada fertila. Daca nu sunt intrunite aceste 2 conditii OBLIGATORII, teoretic nu poate exista posibilitatea reala de a se forma o sarcina. Probabilitatea de a ramane insarcinata nu poate fi exclusa in totalitate, insa se poate aprecia ca fiind foarte mica.
Daca erai in perioada fertila, din cauza acelui lichid de care vorbesti, este posibil sa ramai gravida.
De unde stii ca l-a lasat in tine? Cred ca doar intuiesti.Sau ai auzit vorbindu-se despre asta? De ce nu ai cerut sfaturi URGEEEEENT inainte de a face sex? Nu acum.Cand este posibil sa fie prea tarziu, generatie de cacao!
George0197 întreabă: