anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci este unu la mine in scoala care a început sa îmi scrie, îmi trimitea inimioare și prostii și la un moment dat mi-a spus ca ma place și eu nu vreau sa ma placa pentru ca nu prea vreau relații la 14 ani. Și eu l-am văzut de multe ori cu fete și am văzut ca a avut iubite in trecut așa ca i-am zis sa își aleagă alta fata ca nu are rost sa ii placa de mine. Și fostele lui se tot iau de mine de când ma place. Eu tot am zis ca el ii fuckboy si chestii de genu de el. Și după îmi scrie ca la el relațiile țin cam 7-9 luni și ca lui ii place de mine ca eu îs mai diferită ca celelalte fete. Ce ziceți de baietii de genu? Eu zic ca minte (oricum nu as fi cu el și dacă ar minți și dacă nu )

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

E posibil sa nu minta si chiar faptul ca nu te lasi prea usor sa-l faca sa se tina dupa tine.

| Pool77 a răspuns:

Ai 14 ani fetito.
Las-o mai moale, nu se poate sa nu te placa, nu poti schimba sentimentele cuiva.
Spune-i clar ca nu vrei relatia la 14 ani si punct.
Daca nu termina, il ignori si gata.

| AnotherAnswer a răspuns:

Pfaaaiii, cât mă bucur să văd astfel de persoane. Felicitări fetițo, ai o gândire matura, corectă și, da, chiar ești diferita de celelalte fete de vârstă ta deoarece ele sunt controlate de hormoni...
Vezi-ti de carte, hobby-uri și lasa-l in marea agonie a lui.