Esti fata si vad ca ai tupeu mare sa intrebi un baiat daca vrea sa fie cu tine de obicei baietii fac asta, de aceea te felicit ca ai curaj si mai ales ca ai specificat ca te cam place.Asa e.iti e teama de raspuns si nu stii ce raspuns iti va da sau poate ca si un pic rusie.te vei gandii la ce va crede el despre tine.Dar asta nu e o problema si nu ar trebui sa te intimideze deloc.Fa`ti curajsi numai ezita, pe mess nu ar merge cheama`l la un suc ceva si spune-i`o in fata ca il placi si ca ai vrea sa fii cu tine.Este cam demodat sa nu ii spui asta in fata deoarece relatiile nu se incep pe messenger si este mult mai bine ca atunci cand ii vei spune fata in fata sa urmeze si un sarut ceva.Nu`i asa?
Sunt sigura ca o sa accepte trebuie doar sa ai nitica incredere in tine si totul va fi bine.
Mult noroc:*!
Draga o idee clara despre ceea ce doreste baietelul tau iti poti face dupa ce il abordezi! daca el doreste sa fie cu tine e bine daca nu iti vezi de viata! Cupidon iti va da si tie un baietel!
Nu întreba pe mess. Messul dă timp de gândire persoanei. Mai bine faţă în faţă, asta dacă chiar vrei să-l îi ceri prietenia, ceea ce nu prea se mai face în ziua de azi.
Mai bine, fă-l pe el să te placă, e mai simplu. Invită-l undeva şi intra în contact (tactil) din primele minute. De acol totul va decurge de la sine.
Însă nu ezita. Cu cât pierzi mai mult timp, cu atât este mai puţin probabil să fi cu el.
Baftă!
Pai asta depinde de baiatul respectiv.Dar incearca si ai sa vezi, nu se intampla nimic daca te refuza! funda?
Esti chiar o fire fara demnitate daca ai ajuns sa-l rogi pe acel baiat sa fie cu tine,care din punctul meu de vedere nu merita nicio atentie.O fata nu ar trebui sa faca asa ceva NICIODATA! Eu,de exemplu,tin in mine(sufar),dar niciodata n'am sa intreb un baiat daca vrea sa fie cu mine, chiar daca sunt moarta dupa el.
Eu stiu de ce amani, fiindca nu vrei sa-ti pierzi demnitatea de care tocmai ti'am vorbit.Asculta'ma!
ΣleƙtrᴓRaccȍȍN Nu cred ca sunt o orgolioasa batuta in cap, tu ai face asa ceva a? atunci BAFTA tie!
De ce sa il intrebi pe mess? Fa-ti curaj si vorbeste cu el face2face. Bafta!