| Bastanul2018 a întrebat:

Heiii, este o fata din orasul meu cu care sunt prieten pe Facebook si as dori sa fim prieteni/iubiti. Cum as putea sa intru in vorba cu ea doar ca sa nu dau gres?
Mentionez ca este o fata draguta, de treaba si foarte foarte linistita. Multumesc mult.

Răspuns Câştigător
| Alexuţ02 a răspuns:

Dacă e aşa, ia lucrurile uşor, prima dată leagă o prietenie, cam aşa se face cu astfel de fete care sunt la locul lor şi nu caută o relaţie, trebuie să te vadă de încredere, să se poată baza pe tine. să fiţi prieteni buni şi să vă înţelegeţi, asta contează la început.

Începe prin a arăta că nu vrei o relaţie, dă-i like la o poză pe Facebook şi găseşte un subiect să te bagi în seamă, fă-te o "companie" plăcută, mă refer în mediul virtual.

Începe discuţii de genul, tu cum înveţi, ce planuri de viitor ai, chestii din astea, nu te du direct "CE FACI PĂPUŞAAA" sau cum au unii băieţi acel tupeu fantastic, e total greşit.

Arată-i că poţi fi un bun prieten, ascultător, spune-i chestii despre tine, nu o dispera cu mesaje de la început, cunoaşte-o, vezi dacă-ţi place, ce aveţi în comun şi chestii de astea.

Mult noroc amorezulelaughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru Alexuţ02):

Dacã stã ca fraierul si se face placut doar in mediul virtual riscã sa o fure si unu fãrã creier care merge la ea cu tupeu si zice "ce faci papusa" care macar are testicule.

| Alexuţ02 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da. asta merge cu cele mai cu "adrenalina" în sânge, ştii ce zic. dacă aia e cuminte şi nu e genul să cedeze când insistă unul e ok... dacă nu mna. da, ai şi tu dreptate. nu o cunosc doar din ce mi-a zis el.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Alexuţ02):

Ce inseamna insistat... crede-ma ca oricare apreciaza sa intre in vorba real. Sunt o grãmadã de lasi pe Facebook, unele se si plâng probabil ca prea putini se bagã in seama si vor sã vorbeasca nu mii de mesaje pe retelele de socializare aia nu inseamna mai nimic.

| Alexuţ02 a răspuns (pentru anonim_4396):

Să ştii Seyan că multe chestii sunt diferite de la fată la fată. depinde şi de persoană, poate e vreuna care n-a avut treabă cu băieţii în viaţa ei.

5 răspunsuri:
| Alexuţ02 a răspuns:

Şi nu te grăbii cu faze de genul " mor de ea ", " o să fim împreună ", " o vreau neapărat " aici faci o greşeală mare, ia lucrurile uşor.