Poti spune ca Te-a laut valu si ca nu o sa mai se intample. Pana la urma daca era asa de oki Gandeste-te ca era cu tine si nu cu ea acum.Ca sa o faci sa isi dea seama ca nu ai nimic cu el trebuie sa iti faci un Iubit.Asa o sa isi dea seama ca a fost doar o scapare de a ta si eu spun sa nu se mai repete.
Ii spui ca asta a fost de cand erati voi doi impreuna si sa nu mai fie atat de geloasa ca se va face de cacao in fata prietenului ei.
Sa recunoastem acum ca ai gresit. Tot ce se intampla aici este : BFF. Si -ti zic cum sa faci. Trebuie sa vii la ea si sa-i spui GEN: Trebuie sa fim prietene din nou. Doar stii ca nu a fost cu intentie. Doar de ce as face asta. da recunosc a fost ceva intre noi, dar acum numai e. Poti sa fii cu el. Nu ma deranjeaza. Dar o dorinta iti cer. sa fim prietene din nou! imi esti ca o sora. nu pot sa te pierd.
asa trebuie sa-i zici. Eu cred ca daca ii vei spune asta si cu inca ceva pe care simti cu adevarat va aprecia ca ai venit la ea si ti-ai cerut scuze. Toate se rezolva cu timpul. Keep CALM!