Cred ca trebuie sa ii zice in fata ca il placi si ca vreai sa ramai cu el. Nu sa "arati" ca-l placi si el trebuie sa inteleaga. Acum oamenii gandesc altfel, asa ca cel mai bine e sa fii sincera si sa-i zici tot ce ai de spus!
Tu chiar mă enervezi, Diabla. Dai comentarii oricui şi nu ajuţi cu nimic. Câştigi decât clickuri pentru butonul "raportează". Aşa că ia-o mai uşor, nu mai creea atâta scandal. Te aştepţi să fi userul lunii sau ceva asemănător cu nişte comentari de copii mici? Cu mine nu merge, aşa că pa. P.S. mai opreşte-te din vizitat rubrica "dragoste şi sex" în căutare de întrebări şi oameni de care să râzi Şi încearcă să dai răspunsuri inteligente, măcar folositoare )) Aaa... da. Să sţi că se vede că ai vreo 14 ani şi eşti obsedată de sex, dar ia-o mai uşurel, da? Toate cele bune!
Iti spun eu ca Diabla are mai mult ca sigur peste 20 de ani. Raspunsurile ei sunt inteligente pentru ca nu e normal ca peste 5 ani, adolescentii de 14 ani sa intrebe pe siteuri cum se leaga la sireturi. Eu am 18 ani, da' tu crezi ca eu sau altcineva mai in varsta ca mine am cautat pe siteuri sau ceva pentru a ne descurca? Fa ce vrei fetito si nu te mai lua dupa unu si altul pentru ca dupa nu o sa te descurci singura.
Fa ce crezi TU ca e mai bine pentru tine, nu ce cred altii.
Aaa. nu? Vizitează-i profilul şi verifică-i ultimele 10 răspunsuri. Sunt doar de genul: "Doamne..." sau ":w". Şi asta la diferite întrebări. Nu ajută pe nimeni cu nimic. Decât că se bagă ca "musca-n lapte". Stai liniştit, nu vorbesc despre ceva fără să am argumente sau dovezi
Copila mamii, stai pe mucii tăi și lasă gura mare în realitate, că acolo te cunoaște lumea, nu aici.
Ce copilă distrusă )) Ceva mai bun nu ai, că îmi provoci un fel de greaţă :3
Uita-te frumos si prin raspunsurile mele, ai sa vezi ca din 800 sau cate am dat, 60-70 procente sunt raspunsuri la caterinca pentru intrebari cretine, dar cand e sa fie vreo intrebare cat de cat serioasa, pot sa dau un raspuns serios pentru problema respectiva.
Nu înţeleg ce vrei să zici prin "tovarasu'" dar mă rog. Nu mă pun la mintea voastră Mai bine 12 ani şi caracter decât 18 ani şi prostie omenească ))
P.S. Eu aşa scriu de obiceiNu vreau să dovedesc nimănui nimic ))) Dar subiectul tot l-ai schimbat. Vezi că am dreptate şi gata, laşi baltă? Transcrie-ne şi nouă câteva răspunsuri de-ale ei la întrebări, la întâmplare, să vedem care-i mai inteligent
Ce am lasat balta? Te-am lamurit, daca esti incapabila sa intelegi ce ti-am spus eu, e treaba ta. Dreptate cauta-ti la CEDO. Se vede ca esti proasta din ce mi-ai scris mie: "transcrie-ne si noua cateva raspunsuri de-ale ei sa vedem care-i mai inteligent". Inteligenta nu se masoara in raspunsuri, daca vrei, faci caterinca, daca nu, nu.
La 12 ani tu nu ai nici sfarcurile alea pe care tu le numesti probabil tate formate si vorbesti de caracter.
lucyaneya întreabă: