Of doamne sunteti persoane nu animale,de ce uni cred ca totul se rezolva cu bataia?
Desparte-te imediat de el fara nici o remuscare,in primul rand pentru ca nu il iubesti iar zu trecerea timpului zilele devin tot mai insuportabile si in al doilea rand te-a batut,aici chiar nu inteleg de ce te-ai mai impacat cu el! rupe orice legatura de el,nu mai sta cu el nici un minut,daca te ameninta sau te bate din nou spune-le parintilor,vor lua ei masurile necesare ca sa te lase in pace!
Cat despre colegul tau,of mi-e mila de el si sunt sigura ca intre voi ar fi iesit ceva frumos! incearca a te uiti mereu la el,insistent, zambeste-i din cand in cand si incearca sa ajunga la urechile lui ca ai rupt orice legatura cu fostul din motiv ca era violent si tu era-i cu el doar din frica pentru tine si pentru o persoana draga tie! nu il presiona, da-i pace sa-si dea seama ca ceea ce simti tu e ceva serios si ca regreti mult cele implicate.fa rost de numarul lui si incearca sa ii trimiti mesaje cerandu-ti scuze si explica-i cat de mult il placi si ca mereu este in gandul tau! ai rabdare cu el si intelege-i supararea, crede ca ti-ai batut joc de el sau ca esti o oarecare careia ii place sa-si insele iubitii.
Fi tare, ai multa rabdare si lupta pentru ceea ce iti doresti!
Buna! in primul rand spune-i colegului tau tot ce ai spus aici ca iti e teama de prietenul tau si ca vrei sa te desparti de el, ca te-ai impacat cu el din cauza ca ti-a fost frica ca nu cumva sa ii faca cv rau colegului tau. In al doilea rand desparta-te de prietenul tau nu mi se pare normal sa te loveasca cine stie ce iti va face mai tz daca e asa violent.succes
Cum sa fac asa ceva? da ce ori am luat-o razna? am 17 ani. nu consider ca trebuie sa-mi incep viata sexuala daca nu simt sa fac asta
beausingurlamasamea întreabă: