anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heiii.TPU.:* deciii.am o >intrebare.:". am 13 aniii.1.75 inaltime.o.O.si 50 de kg.nu am forme...[ma rog.nu am sanilaughing. restul.whistling] .asa.parintii meiii.imi tot spun.straight face ca sunt slaba.straight face dar.nu.mi se pare.straight face adica.nu sunt deloc slaba. vroiam sa va intreb.cam cate kg ar trebui sa am la inaltimea/varsta >mea:". si cam cum ar trebui sa arate corpul >meu.:"? funda.love struck >scuzee.categoria.:" xD

Răspuns Câştigător
| LeeHyoWook a răspuns:

Allo ai 13 ani, 1.75:O wow, maxim 58-59 de kg. thinking 50 kg, chiar esti slaba.nu ai sani pentru ca esti slaba thinking oricm parerea mea e ca, macar 58 de kg sa ai thumbs up. succes

| KiddaDot a răspuns (pentru LeeHyoWook):

Doh.sunt inalta.rolling on the floor ma rog.straight face Nu`s slaba.rolling on the floor mersii.;*

| LeeHyoWook a răspuns (pentru KiddaDot):

Da 50 de kg daca nici tu nu esti slaba raised eyebrows...

6 răspunsuri:
| BlancaFantasma a răspuns:

Hmmm.esti muuuult prea dezvoltata la 13 ani.adica,eu am 18 si am tot 50 de kg.iar inaltimea ...cred ca am 1`68 cam asa.cum o sa arati la 20 de anistraight face in fine nu conteaza ce zic ceilalti daca tie iti place cum arati ce conteaza altceva? si mie imi zice toata lumea sa ma ingras ca sunt "piele si os" dar daca mie nu mi se pare la fel, nici nu ma itnereseaza.

| LadyNaty a răspuns:

Eu am 1, 65 si 50 kghappy. Deci ar trebui sa ai vreo 60 kg.Stii nici eu nu aveam mari sani la 13 ani...Nici nu trebuie sa ai cine stie ce.Siii...corpul tau se dezvolta in functie de genele parintesti, depinde cum au aratat parintii tai.

| emabrumareanu29 a răspuns:

Pentru ce sa ai forme?
ai doar 13 ani, forme vei avea la 14-15 atunci cand corpul se va dezvolta.

| ImPjoker a răspuns:

Aaa eu am 12 si am debia 38 39 kilograme da in fiecare zi am antrenamente fotball si de aia am atat apuc sa mananc decat 1 pe zi deci la tine e normal e bine sa ai atat