| TeiubescEnorm21 a întrebat:

Heiii TPU :*... Nustiu cum sa imi fac curaj sa ii vorbesc unui baiat...adica imi place de el foarte mult.si mi se pare mie sau nu stiu, dar vad ca si ei ma priveste de fiecare data cand dau ochii cu el si zambeste cateodata.nu stiu cum sa ma bag cu el in seama, pentru ca sunt mai timida de felul meu si nu ma prea bag in seama cu baieti pe care nu-i cunoscbig grin! Plsss Help me:*:*

Răspuns Câştigător
| Miii a răspuns:

Sincer. aceeasi poveste am avut-o si eulaughing
Eu as zice sa faci rost de id-ul lui. si sa vorbiti pe mess.`
Cu timpul va veti imprieteni. si dupa parerea mea. daca iti zambeste si se uita la tine. e clar, te place. tongue
Asa mi s-a intamplat si mie. imi placea de un baiat foarte mult. si nu stiam cum sa vorbesc cu el, eram timida. Am vorbit cu un prieten de-al meu. care din intamplare era si prietenul acelui baiat. i-am spus sa imi dea id-ul lu` X. si mi la dat.
Pe mess. cand a intrat acel baiat. m-a bagat inseama. am inceput sa vorbim. acel prieten al meu. baga vrajeli. si intr-un final imi spune. ".hai ca e treaba buna,. Se pare ca si el te place"happy
La scoala, se uita la mine si imi zambea. si dupa ce ne-am mai imprietenit putin, am ajuns sa fim impreuna.`.

Eu spun sa vorbiti cel mai bine pe mess daca nu ai curaj fata in fata. happy Succes`!:X

3 răspunsuri:
| Miii a răspuns:

Hey`. id-ul meu este bad.girl1996.happy
ti-am trimis si mesaj. dar probabil nu l-ai vazut.:*

| TeiubescEnorm21 explică (pentru Miii):

batting eyelashes Multumesc. Putem vorbii pe mess. :*

| TeiubescEnorm21 explică:

Anomimaa`...Am id`ul lui dar nu prea intra pe meesss.am vb odata si atunci am avut prea mari emotii si nu i-am spus concret cine suntt.happy

Acum astept sa intre pe messhappy
Si o sa vb :*
Ms mult.
Daca vrei poti sa imi trm un mesaj cu id`ul tau:*
Esti de treababig grin