| iSunshine a întrebat:

Heiii TPU :*. Vreau si eu niste statusuri de dragoste, prietenie puppy dog eyes. Dau fundita

2 răspunsuri:
| HotAndFreshh a răspuns:

Stiu cateva. Sper sa te ajute :* :
1.Tu stii ca te iubesc.Asta e punctul tau forte! happy
2.E povestea noastra in care doar noi suntem eroi.
3.Un barbat se indragosteste de ceea ce vede, o femeie se indragosteste de ceea ce aude
4.
O relatie fară încredere e ca o masină fara benzina... Poti sa stai în ea cat timp dorești că nu te va duce nicăieri!
5.Rau cu rau, dar mai rau e fara rau. Cine l-ar putea inlocui pe dobitocul tau?
6.E ca o poveste, in care suntem doar noi doi... E ca o poveste, sclipiri de stele printre noi
7. Iubirea ce o port. E doar pentru tine. Doar langa tine pot darui iubire. Pentru ca linga tine stiu ca voi primi pe veci iubire
8.invata sa ma pastrezi si nu am sa te las niciodata!
9.Ca sa obtii fericirea suprema trebuie sa ai pe cineva cu care sa o imparti
10. Zâmbetul ei de copil nu se răzbună, te face să te simţi cel mai puternic om când o ţii de mână
11.Am invatat sa iubesc tot ce era al meu. Dar am putut sa traiesc si fara ce nu aveam!

12.As vrea să uit tot ce a fost, insă inima nu mă lasă
13.Si imi imaginez ca fumul de tigara, esti tu. Il suflu, apoi se evapora. Cu exceptia ca uneori imi intra in ochi, si ma doare. Dar imi trece
14.Prietenii trainici sunt cu adevarat una dintre bogatiile vietii
15.Un zambet, o amintire, un suflet, vorbe, momente, tot ce e legat de tine pot numi viata
16.Banii nu aduc fericirea dar te ajuta s-o intretii
17. Uitam ce vrem sa ne amintim si ne amintim ce vrem sa uitam!
18.Primul sarut nu se uita niciodata! Asa mi-ai spus, dar tu l-ai uitat de mult!
19.Sunt multe ca ea, firesc, dar nu toate stralucesc
20.Cine vrea sa fie singur? Nimeni... Eu vreau ca tu sa fi fericita chiar daca ai fi cu mine sau nu
21.Să mă fi iubit cu adevarat... nu m-ar fi mințit că mă iubește
22.Eu chiar ma asteptam sa vii, sa pleci, sa-mi rupi sufletul... Si sa-mi iei odata cu asta tot zambetul

Sper ca te.am ajutat. FUNDA? puppy dog eyes