Buna! Cred ca tipul de care vorbesti profita de faptul ca e dragut si ii place sa flitreze cu mai multe fete,desi prietena sa nu are nimic impotriva. Daca si prietena ta il place nu ai de ce sa te ingrijorezi pentru ea din moment ce nici ei nu ii pasa ca si tu il placi.Dar totusi nu sunt sigura ca te place odata ce ti-a spus ca esti naspa,plictisitoare si nedistractiva, acum depinde si de felul in care o spune, daca ar avea o urma de sarcasm sau de tachinare ar ramane loc de gandit, dar daca o zice serios, atunci e clar ca nu te place.Bafta!
Nu ne-am plictisit deloc, eu zic sa astepti sa vezi daca chiar te place cu adevarat, lasa-l pe el sa faca primul sfat, a da si prietena ta nu cred ca tie prietena adevarat daca iti face asta cand stie ca si tu il placi
Buna, in primul rand daca ai si o contiunare tu poti scrie chiar si o carte a vietii tale. ok. Odata si eu am trecut prin povestea asta.eu l-am asteptat si am avut incredere in el ma va alege pe mine si se par ca dupa multe tachinari si complimente s-a dovedit un nesimtit care te lasa cand ti se aprind calcaile cel mai mult dupa el. exista in orice caz mai multe feluri de baieti dar toti urmaresc acelasi lucru nu te increde prea mult in el s-ar putea sa suferi mult dupa asta Bafta si nu te increde in ochisorii lui !
E clar ca te place dar totusi fa-ti o zi libera in care sa ii spui ca il iubesti si sa ii zici ca daca nu te place sa nu isi bata joc de tine prietenei tale spune-i ca daca il place si ea si tu ar trebui sa nu mai fiti prietene asta var incurca nu? Dar daca nu vrei sa renunti la ea renunta la el si spune-i ca nu mai vrei sa vb cu el niciodata. Sper ca dai funda!
Spuneiprietenei tale ca iti place de el si apoi poti sa vb cu el sa ii zici ca il iubesti.mai potisa stai asa pana iti va spune el ca te iubeste(p.s. nu-i prea bine)sau poti sa il inviti in oras daca accepta incearca sa fi cat mai feminina cu el si sa nu te dai in exces la el mult noroc